30/04/2024

ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΛΑΡΙΣΑ) 28 & 29/04/2024

Ολοκληρώθηκαν τα μαθητικά Πρωταθλήματα Ελλάδος στην Λάρισα Θεσσαλίας. Μια άψογη σε όλα τα επίπεδα διοργάνωση ( με εξαίρεση το μελανό σημείο όπου η διεύθυνση αγώνων , μας υποχρέωσε να "ξηλώσουμε" αναρτημένη σημαία της ομάδας μας απο τις κερκίδες ) με τους παράγοντες να κάνουν τα αδύνατα - δυνατά ώστε να κερδίσουν το στοίχημα της διοργάνωσης πρωταθλημάτων σε κλειστό γήπεδο !!!! Κάτι που το κατάφεραν καθώς ο αγωνιστικός χώρος , ο χώρος τών συνόδων και όλοι οι υπόλοιποι χώροι ηταν αρκετά ικανοποιητικοι και ευρύχωροι. Το αγωνιστικό επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό καθώς μεγάλα ονόματα της Ελληνικής σκακιστικής αφρόκρεμας έδωσαν το παρόν κρατώντας την αδρεναλίνη στα ύψη.
Οι μαχητές μας εκπροσωπήθηκαν απο τους ΓΟΥΌΛΤΕΡΣ ΜΑΞΙΜΟ , ΑΝΤΩΝΌΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟ, ΓΟΥΌΛΤΕΡΣ ΑΧΙΛΛΈΑ, ΚΑΤΣΑΜΑΝΗ ΓΕΏΡΓΙΟ, ΔΟΎΚΑ ΝΙΚΌΛΑ, ΚΑΤΣΑΜΑΝΗ ΑΝΔΡΕΑ, ΔΑΜΑΛΆ ΙΩΆΝΝΗ, ΑΝΤΩΝΌΠΟΥΛΟ ΙΩΆΝΝΗ και ΔΗΜΌΠΟΥΛΟ ΑΘΑΝΆΣΙΟ οι οποίοι τίμησαν την φανέλα , έδωσαν σκληρές μάχες απέναντι σε ισχυρούς αθλητές και απέκτησαν πολλές χρήσιμες εμπειρίες για την συνέχεια της καριέρας τούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη Μαχητρια που πάτησε το πόδι της απο την ίδρυση του συλλόγου μας , η ΡΗΤΙΝΙΩΤΗ ΣΟΦΙΑ κατάφερε και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ως ΠΡΩΤΑΘΛΉΤΡΙΑ ΕΛΛΆΔΟΣ 2024 στην Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ στο Σοφάκι στην ομάδα και στους προπονητές της για την απόδοση της και καλή συνέχεια στο μέλλον το οποίο από ότι φαίνεται της ανήκει!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια αλλά και στους γονείς αυτών όι οποίοι θυσίασαν τον περιορισμένο χρόνο τους για την πραγματοποίηση της επιθυμίας των παιδιών τους .
Επόμενη ημέρα θα βρει τους Μαχητές μας να προετοιμάζονται για τα ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΉΣ 2024 στις 7-12/5 στην Νίκαια καθώς και την συνέχεια των ομαδικών κυπέλλων Αττικής.


Δείτε φωτογραφίες των αγώνων -ΕΔΩ-