09/04/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 07/04/2024 (ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ)

Οι 6χρονοι πήραν τους Μαχητές μας στην πλάτη τους!
Δύσκολη Κυριακή για τους Μαχητές μας στα διασυλλογικά κύπελλα Αττικής
Στο ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ η ομάδα μας φιλοξένησε τον Σ.Ο.ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ
Οι Μαχητές μας υστερούσαν σε όλα καθώς οι αντίπαλοι ήταν πολύ ισχυροί για το επίπεδο μας με αποτέλεσμα οι ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , ΞΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και ΤΣΑΛΟΥΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ να χάνουν με [0-4] και να αποκλείονται απο την συνέχεια της διοργάνωσης.

Στο ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ ΒΟΡΕΙΟ ΟΜΙΛΟ
οι Μαχητές μας φιλοξένησαν τον Α.Ο.ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ . Οι ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ , ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ και ΔΑΜΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ βρέθηκαν σε πολύ κακή μέρα κάτι που ήταν οφθαλμοφανέστατο καθώς έκαναν πολλά λάθη με μόνο τον φορμαρισμένο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ να καταφέρνει να πάρει τον πόντο της τιμής [1-3].

ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Κ12
Η ομάδα μας φιλοξένησε τον Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ με τον 6χρονο ΠΑΥΛΑΚΗ ΟΡΕΣΤΗ να δίνει άνιση μάχη απέναντι σε δυνατό αντίπαλο αλλά πάλεψε σαν μαχητής!!! [0-1] . Έπειτα ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ακόμα δεν έχει βρει τα ''πατήματα'' του με τους αντίπαλους να διπλασιάζουν τα τέρματα [0-2]. Στη συνέχεια αν και σε καλύτερη θέση ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ατυχέστατα πρότεινε ισοπαλία στην αντίπαλο με το σκορ να διαμορφώνεται στο [0,5-2,5] . Τέλος αλλά και πρωτίστως ο ΚΟΡΡΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με απίστευτη απόδοση κατάφερε να ξεκλειδώσει τις άμυνες του αντιπάλου μετά από 3 ώρες κλειδώνοντας το [1,5-2,5]
Η Β ΟΜΑΔΑ μας δυστυχώς λόγω πολλών απουσιών αναγκάστηκε στην ταπεινωτική ήττα του άνευ αγώνος. Δυστυχώς αυτό δεν τιμάει την ομάδα μας με αποτέλεσμα να την αποσύρουμε από τη διοργάνωση . Ζητούμε συγνώμη από τους αντιπάλους μας .

Στο ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Κ10
Η ομάδα μας φιλοξενήθηκε από τον πανέμορφο και ισχυρό ΑΣΟΠ ΔΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ. Οι Μαχητές μας ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΑΒΑΛΙΑΝΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ και ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΛΟΥΚΑΣ γνώρισαν την συντριβή από τους αντιπάλους με [4-0] αλλά μας βοήθησαν κάνοντας μας κατανοητό ότι .... no pain (thinking) no gain!!!

Στο ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Κ08
οι 6χρονοι Μαχητές μας ήταν οι μόνοι που έβγαλαν το φίδι από την τρύπα στα διασυλλογικά κύπελλα με την Α ομάδα μας να κερδίζει οριακά εκτός έδρας στο ντέρμπι με το Σ.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ με τους με τους ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και ΖΙΚΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ να παίρνουν δύσκολες νίκες και τον ΜΥΛΩΝΑ ΘΑΝΟ αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου του . ως εκ τουτου οι μαχητές μας επικράτησαν των γειτόνων μας με [2-1]
Η Β ομάδα τα Νηπιάκια μας κατάφεραν να επικρατήσουν εκτός έδρας το νεοσύστατου σωματείου Α.Ο.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΑΦΝΗΣ με τον ΛΑΠΙΔΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ και τον αρχηγό ΓΑΒΡΙΗΛ ΙΩΑΝΝΗ με τις νίκες τους να φέρνουν την νίκη στην ομάδα αλλά και τον ΛΙΟΤΣΟ ΟΔΥΣΣΕΑ να προσπαθεί αλλά να μην καταφέρνει να κάνει το χατ τρικ [2-1]. Να τονίσουμε ότι η Β ομάδα μας έχει το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας της διοργάνωσης !!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στους αντιπάλους μας !!! Επόμενη κυριακή έχουμε break για τα Μαθητικά Πρωταθλήματα Αττικής 2024.

Δείτε φωτογραφίες των αγώνων -ΕΔΩ-