16/04/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 14/04/2024 (ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ 13ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 14/04/2024

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 14/04/2024 το μαθητικό πρωτάθλημα σκάκι Αττικής στο 13ο γυμνάσιο Πειραιά. Μια διοργάνωση που απείχε αρκετά χρόνια λόγω του covid αλλά και της ελλειπής οργάνωσης από τις προηγούμενες επιτροπές της ομοσπονδίας. Πάνω από 1100 αθλητές πήραν μέρος σε αυτή την εορτή του σκακιού με τους διοργανωτές, παράγοντες και προσωπικά την διευθύντρια αγώνων κα ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ να κατορθώνουν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις απαιτήσεις ενός τοσο σημαντικού για τα παιδιά πρωταθλήματος. Οι Mαχητές μας εκπροσωπήθηκαν με 26 μαθητές σε όλες τις κατηγορίες των δημοτικών με τους περισσότερους αθλητές μας να παίζουν για πρώτη τους φορά επίσημους αγώνες .

Πιο αναλυτικά:

ΝΗΠΙΑ
Οι ΛΑΜΠΡΌΠΟΥΛΟΣ ΙΩΆΝΝΗΣ και ΤΣΑΦΑΡΑΣ ΦΊΛΙΠΠΟΣ αν και με λιγότερο από δύο μήνες σκάκι πήραν πρόωρα το θάρρος και τό..... βάπτισμα του πυρός 💪 .

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ
οι μαχητές μας έριξαν στην μάχη τους ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟ ΔΙΩΝΑ , ΣΑΚΚΆ ΛΑΜΠΡΙΑΝΝΑ , ΓΚΆΤΣΟ ΑΝΔΡΈΑ , ΖΙΚΑΚΗ ΣΤΑΥΡΌ και τον ΓΟΥΟΛΤΕΡΣ ΜΑΞΙΜΟ ο οποίος αναδείχθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ ΑΤΤΙΚΉΣ 2024!!!!. 🎉

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ
Ο ΓΑΒΡΙΉΛ ΙΩΆΝΝΗΣ και ο ΜΥΛΩΝΆΣ ΑΘΑΝΆΣΙΟΣ στην πρώτη του αγωνιστική απόπειρα πραγματοποίησαν αξιοπρεπέστατη εμφάνιση.

Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ
σε μια πολύ ισχυρή κατηγορία μπήκαν στο ρινγκ οι : ΚΟΛΟΚΎΘΑΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ , ΡΗΤΙΝΙΩΤΗ ΣΟΦΙΑ , ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ , ΚΑΣΚΑΝΗΣ ΓΕΡΆΣΙΜΟΣ , ΚΑΤΣΑΜΑΝΗΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΆΚΗΣ ΙΩΆΝΝΗΣ , ΜΑΡΙΝΟΥ ΕΛΠΊΔΑ και ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΣΤΈΦΑΝΟΣ με τον τελευταίο να τερματίζει ΑΉΤΤΗΤΟΣ στην 6η θέση σε ισοβαθμία με τον 2ο με 7/8 !!!!

Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ
αγωνίστηκαν οι ΛΑΖΑΡΊΔΗΣ ΧΑΡΆΛΑΜΠΟΣ, ΞΥΡΑΦΗΣ ΙΩΆΝΝΗΣ , ΓΟΥΟΛΤΕΡΣ ΑΧΙΛΛΈΑΣ, ΓΚΆΤΣΟΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ και ΔΟΎΚΑΣ ΝΙΚΌΛΑΟΣ με τον τελευταίο νά στέφεται ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ ΑΤΤΙΚΉΣ 2024!!

Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ
δοκίμασαν τις δυνάμεις τους όι ΣΚΑΝΔΆΛΗΣ ΝΙΚΌΛΑΟΣ , ΔΑΜΑΛΆΣ ΙΩΆΝΝΗΣ και ΚΑΤΣΑΜΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ο οποίος τερμάτισε ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΉΣ ΑΤΤΙΚΉΣ 2024!!

ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ
δυστυχώς δεν είχαμε εκπρόσωπο μαχητή μας καθώς δεν κατάφερε να αγωνιστεί ένα από τά φαβορί του βάθρου ο ΚΑΡΑΓΙΆΝΝΗΣ ΙΩΆΝΝΗΣ .

Τέλος ΣΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ
ο ΚΑΛΑΝΤΖΉΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ρίχτηκε και αυτός στην Μάχη βάζοντας τα δυνατά του για ότι καλύτερο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ https://chess-results.com/tnr911265.aspx?lan=1&art=0&fed=GRE

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια αλλά κυρίως στα Νηπιακια μας τα οποία έδωσαν πρόωρα την πρώτη αθλητική μάχη της ζωής τους.

Οι αγώνες αυτοί έδειξαν στους Μαχητές μας πόσο χρειάζεται να δουλέψουμε ώστε να φτάσουμε τους δυνατούς αντιπάλους μας . Όπως στην ζωή έτσι και στο σκάκι , τίποτα δεν μας χαρίζεται ...... Χάνουμε - πέφτουμε - μαθαίνουμε από τα λάθη μας σηκωνόμαστε και γινόμαστε δυνατότεροι έως ότου πετύχουμε τους στόχους μας.

Εκ μέρους του Δ.Σ. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΠΑΝΑΓΑΚΗ ΜΕΛΕΤΙΟ για την βοήθεια στην εγκατάσταση της "φωλιάς" τών Μαχητών μας αλλά και στην ΑΡΜΆΟΥ ΓΕΩΡΓΊΑ για τις λιχουδιές που δεν επέτρεψαν τα στομάχια των Μαχητών μας να "γκρινιάξουν" καθώς επίσης και την δωρεά χαλβά υψηλής ποιότητας από την οικογενειακή επιχείρηση ΦΩΤΙΣΤΙΚΆ ΨΑΡΡΑΚΟΣ .

Η επόμενη Κυριακή θα μας βρει να επιστρέφουμε στα ομαδικά κύπελλα Αττικής και στις 28/4 ραντεβού στο ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΌ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ 2024 στην Λάρισα.

Δείτε φωτογραφίες των αγώνων -ΕΔΩ-