21/04/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 21/04/2024 (ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ)

Συννεφιασμένη Κυριακή για τους Μαχητές μας καθώς με το καλημέρα ο εκτυπωτής του συλλόγου παρέδωσε το πνεύμα με αποτέλεσμα να έχουμε προβλήματα στις εκτυπώσεις παρτιδόφυλλων αλλά και φύλλα αγώνος . Ο συλλογο μας είχε να φιλοξενήσει 5 αγώνες . Την ημέρα την έσωσε ο (MVP)ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ο οποίος ανέλαβε να μας τα εκτυπώσει από το σπίτι του.

Στο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Οι Μαχητές μας αντιμετώπισαν τον Α.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ με τον ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ και ΔΑΜΑΛΑ ΙΩΑΝΝΗ με τις νίκες τους να εξασφαλίζουν την ισοπαλία [2-0]. Έπειτα με έναν ωραίο συνδυασμό ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ έκανε το χατ τρικ [3-0] . Τέλος ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ βρέθηκε σε δύσκολη θέση και η πίεση χρόνου λύγισε την άμυνα του με τους αντιπάλους να μειώνουν σε [3-1].

Στο ΚΥΠΕΛΛΟ Κ12

Οι Μαχητές μας βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον Α.Ο.ΖΗΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

το σκορ άνοιξε γρήγορα με την ήττα του ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ [0-1] . Έπειτα αν και σε καλή θέση οι αστραπιαίες κινήσεις του ΔΟΥΠΗ ΕΚΤΟΡΑ επέτρεψαν στον αντίπαλο να δημιουργήσει ένα όμορφο ματ και να διπλασιάζει τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους [0-2]. Με την πλάτη στον τοίχο αλλά χωρίς να χάνουμε την ελπίδα μας και με εκπληκτικό παιχνίδι ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ βρήκε δίχτια και μείωσε σε [1-2] . Ακολούθως ο ΚΟΡΡΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ μετά από 3 ώρες παρτίδα κατάφερε να φέρει τον πόντο της λύτρωσης και της ισοπαλίας για τους Μαχητές μας [2-2] .

Στο ΚΥΠΕΛΛΟ Κ10

Οι Μαχητές μας συγκρούστηκαν με τον Σ.Ο. ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ με τον ΠΑΥΛΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟ να κερδίζει απο τα .....αποδυτήρια καθώς δεν ήρθε ο αντίπαλος του [1-0]. Έπειτα μετά γρήγορο παιχνίδι αναμενόμενο ήταν να χάσει την παρτίδα ο ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ [1-0,5] (ποινή μισού βαθμού από άνευ αγωνος) . Στη συνέχεια οι ΚΑΣΚΑΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ και ΑΒΑΛΙΑΝΙ Αλέξανδρος έδωσαν λύσεις στην ομάδα και διαμορφώσαν το [3-0.5] .

Στο ΚΥΠΕΛΛΟ Κ 08

Λόγω ''μπερδέματος '' του αρχηγού , οι ομάδες μας κατέβηκαν διαφορετικά κάτι που κόστισε ακριβά στην Α ΟΜΆΔΑ μας η οποία φιλοξένησε τον Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ . Το σκορ άνοιξε γρήγορα για τους αντιπάλους με την ήττα του ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ [0-1]. Μετά από καλό παιχνίδι ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΘΑΝΟΣ έφερε το ματς στα ίσα [1-1] . Τέλος ο ΓΚΑΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ δεν κατάφερε να κρατήσει την θέση με τους αντιπάλους να κερδίζουν [1-2] . Η ήττα αυτή έβγαλε την τους 7 χρόνους Μαχητές μας από την διεκδίκηση της 1ης θέσης .

Η Β ΟΜΑΔΑ και αυτη με την σειρά της φιλοξένησε τον ΑΣΟ ΔΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Β με τον ΖΙΚΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ να ανοίξει ευκολα το σκορ για τους Μαχητές μας [1-0] . Έπειτα ο ΛΙΟΤΣΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ αν και προσπάθησε δεν τα κατάφερε με τους αντιπάλους να ισοφαρίζουν την ζυγαριά του αγώνα [1-1]. Τέλος αν και έφαγε όλα τα κομμάτια του αντιπαάλου του , η βιασύνη του ΠΑΥΛΑΚΗ ΟΡΕΣΤΗ δεν του επέτρεψε να δει το ΜΑΤ αλλα το ΠΑΤ με αποτέλεσμα την ισοπαλία [1,5-1,5]

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στους αντιπάλους μας .

Επόμενο Σαββατοκύριακο οι Μαχητές μας έχουν το break των ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ στην ΛΑΡΙΣΑ . Επόμενο ραντεβού στις 19/5 για τον τρίτο γύρο.

Δείτε φωτογραφίες των αγώνων -ΕΔΩ-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας: