14/05/2024

ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΝΙΚΑΙΑ 07-12/05/2024)

Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση για τους Μαχητές μας στην πρώτη επίσημη εκπροσώπηση στα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2024 τα οποία πραγματοποιήθηκαν 7-12/5, στον πολύ άνετο και φιλόξενο χώρο της αίθουσας Μάνος Λοΐζος στην Νίκαια. Οι διοργανωτές διατήρησαν ψηλά τον πήχη της ποιότητας και των παροχών του πρωταθλήματος και κέρδισαν το στοίχημα μιας πολύ καλής διοργάνωσης καθώς δεν έλειψε καμία πολυτέλεια από μικρούς αθλητές αλλά και συνοδούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Μαχητές μας κατέβηκαν με 18 αθλητές αριθμός μικρός σε σχέση με την δύναμη του συλλόγου μας.

Πιο αναλυτικά
Στην κατηγορία Αγόρια κ08
Ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ 1/7 29η θέση αποκτώντας σιγά σιγά τις πρώτες του εμπειρίες.
Οι ΜΥΛΩΝΆΣ ΑΘΑΝΆΣΙΟΣ και ΓΚΆΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ με 3/7 και αυτοί στο ντεμπούτο τους στα νεανικά πρωταθλήματα στάθηκαν πολύ καλά στην κατηγορία τους βάζοντας τα πρώτα θετικά λιθαράκια της καριέρας τους .
Ο ΓΟΥΌΛΤΕΡΣ ΜΆΞΙΜΟΣ με 6/7 τερμάτισε 2ος σε ισοβαθμία με τον 1ο . Μάλιστα θα μπορούσε εύκολα να στεφθεί πρωταθλητής Αττικής και να κάνει το Double (σχολικα-νεανικα) καθώς στην παρτίδα του απέναντι στο πρώτο ήταν εντελώς κερδισμένος με πάνω κομμάτι αλλά θυσίασε εσφαλμένα πύργο με αποτέλεσμα να ηττηθεί.

Στην κατηγορία Αγόρια Κ10
Ρίχτηκαν στην μάχη οι:
ΚΑΤΣΑΜΑΝΗΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ 3/7 38ος
ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΣΤΈΦΑΝΟΣ 3/7. 31ος
ΛΑΖΑΡΊΔΗΣ ΧΑΡΆΛΑΜΠΟΣ 4/7 24ος
ΓΟΥΌΛΤΕΡΣ ΑΧΙΛΛΈΑΣ 4/7 20ος
ΚΟΛΟΚΎΘΑΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ 4/719ος
ΓΚΆΤΣΟΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ 5/7 6ος
Και ΔΟΎΚΑΣ ΝΙΚΌΛΑΟΣ 5,5/7 ο οποίος αν και αήττητος δεν κατάφερε να κάνει το Double παρ όλα αυτα ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου!!!

Στην κατηγορία Κ12
ΔΑΜΑΛΑΣ ΙΩΆΝΝΗΣ 2,5/7 25ος
Και ΚΑΤΣΑΜΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 3,5/7 19ος

Στην κατηγορία Κ16
ΔΗΜΌΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΆΣΙΟΣ 4/7 9ος

Τέλος να αναφέρουμε ότι η ΡΗΤΙΝΙΩΤΗ ΣΟΦΙΑ συνεχίζει να γεμίζει την τροπαιοθήκη της με την φανέλα του Ε.Σ.Π. Οι Μαχητές καθώς στέφθηκε Πρωταθλήτρια Αττικής 2024 στα κορίτσια Κ10.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια αλλά κυρίως στους γονείς αυτών οι οποίοι θυσίασαν τίς διακοπές του Πάσχα για τα παιδιά τους.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει τους Μαχητές μας κάθε άλλο παρά να χαλαρώνουν καθώς επανέρχονται στα ομαδικά κύπελλα Αττικής βάζοντας τα δυνατά τους ώστε να διεκδικήσουν την δεύτερη διασυλλογική κούπα για την ομάδα μας .

Δείτε φωτογραφίες των αγώνων -ΕΔΩ-