19/05/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 19/05/2024 (ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ)

Στο ΚΥΠΕΛΛΟ Κ08

Η Α ομάδα αντιμετώπισε εκτός έδρας την ισχυρή ΣΚ. ΕΠ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ όπου οι Μαχητές μας πάλεψαν μέχρι τέλους σε ένα πραγματικό ντέρμπι. Το ματς ανοίγει για τους αντιπάλους με τον ΜΥΛΩΝΑ ΘΑΝΟ να προσπαθεί αλλά να ηττάται [1-0] . Έπειτα ο ΖΙΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ σε μια αξιέπαινη προσπάθεια δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο πόντο για την ομάδα μας [2-0] Τέλος τον βαθμό της τιμής τον πήρε ο ΓΚΑΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ο οποίος μείωσε σε [2-1] Η ήττα αυτή βγάζει την ομάδα μας εκτός διεκδίκησης μιας θέσης στο βάθρο αλλά αποκτήσαμε αρκετή εμπειρία για την επόμενη χρονιά οπου οι αθλητές μας θα αγωνιστούν και του χρόνου στην διοργάνωση.

Η Β ομάδα φιλοξενήθηκε απο τον ΑΣΟΠ ΔΙΑΣ Α οπού οι πεντάχρονοι ΛΙΟΤΣΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ , ΛΑΠΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΜΑΛΛΙΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ έβαλαν τα δυνατά τους απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους και ηττήθηκαν [3-0]

Στο ΚΥΠΕΛΛΟ Κ10
Η ομάδα μας με την σειρά της φιλοξένησε τον ΑΣΟΠ ΔΙΑ Β
Το ματς ξεκίνησε με τον ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΛΟΥΚΑ να ανοίγει το σκορ με μια επίθεση εξ αποκαλύψεων [1-0]. Έπειτα ο ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με την ήττα του έφερε το ματς στα ίσα [1-1] . Στη συνέχεια ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ έβαλε τους Μαχητές μας και πάλι σε θέση οδηγού [2-1]. Τέλος αν και σε χειρότερη θέση ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ κατάφερε να βρει λύση για να διαμορφώσει το [3-1]. Η ομάδα θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στον επόμενο γύρο.

Στο ΚΥΠΕΛΛΟ Κ12
Δυστυχώς η ομάδας δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό αθλητών και έχασε άνευ αγώνος . Ως εκ τουτού θα την αποσυρουμε από την συνέχεια της διοργάνωσης Ζητούμε συγνώμη από ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ για την εξέλιξη αυτή .

Στο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ οι Μαχητές μας φιλοξενήθηκαν από τον Σ.Ο, ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Το ματς ξεκίνησε με την γρήγορη ήττα του ΞΕΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗ [1-0]. Έπειτα ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο πόντο με τους αντιπάλους να διπλασιάζουν τα ''τέρματα'' [2-0] . Στη συνέχεια ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ αν σε κερδισμένη θέση πραγματοποίησε μια αβλεψία με αποτέλεσμα να κάνει το ''χατ τρικ'' για τους αντιπάλους. Τέλος τον (μισό) πόντο της τιμής εξασφάλισε ο ΔΑΜΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ μετά από 2 ώρες παρτίδα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στους αντιπάλους μας.
Όμως η ημέρα δεν τελείωσε καθώς το απόγευμα η ομάδα μας θα δώσει αγώνα σιμουλτανε ρεβάνς (από πέρυσι που χάσαμε 13-0) απέναντι στον GM και πολυπρωταθλητή ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΟΤΡΩΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ με την ελπίδα να καταφέρουμε κάτι καλύτερο αυτή την φορά.

Δείτε φωτογραφίες των αγώνων -ΕΔΩ-