25/02/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 25/02/2024 (ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ)

Έπιτέλους, έσπασε το ρόδι!
Μετά από αρκετούς μήνες αγωνιστικής δραστηριότητας, οι Μαχητές πέτυχαν τις πρώτες παρθενικές τους εντός-έδρας νίκες.
Στο Κύπελλο Αττικής Φιλίας, οι Μαχητές μας (Ά Ομάδα) φιλοξένησαν τους …. ( drum roll ) … Μαχητές Χαϊδαρίου (Β’ Ομάδα)
Το Ματς ξεκίνησε με τον ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΛΟΥΚΑ να ανοίγει το σκορ στο 20’ απέναντι στον ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ [1-0]. Έπειτα ο ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με τη νίκη του απέναντι στον ΞΥΡΑΦΗ ΙΩΑΝΝΗ, έφερε το ματς στα ίσα [1-1]. Ακολούθως, ο ΔΑΜΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ έβαλε με τη νίκη του την ομάδα του σε θέση οδηγού απέναντι στον 6χρονο ΓΚΑΤΣΟ ΑΝΔΡΕΑ [2-1]. Μετέπειτα ο ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ άνοιξε την ψαλίδα του ματς απέναντι στον ΖΗΚΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ [3-1]. Στο 82’ ο ΔΟΥΠΗΣ ΕΚΤΟΡΑΣ με τη νίκη του απέναντι στον ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ, αύξησε το σκορ στο [4-1]. Τέλος αν και πάλεψε, ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΚΑΣΚΑΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟ, ο οποίο με την εμπειρία του, διαμόρφωσε το τελικό [4-2].
Στο κρίσιμο ματς ανόδου για την Α’ Τοπική Κατηγορία, οι Μαχητές μας αντιμετώπισαν εντός-έδρας την αξιόμαχη ομάδα ΠΑΣ Διόσκουροι. Οι Μαχητές μας λοιπόν με την πλάτη στον τοίχο αναγκάστηκαν να επιστρατεύσουν τους “παλαίμαχους” αθλητές τους, ώστε να διεκδικήσουν ένα καλό αποτέλεσμα έναντι στους “δίδυμους γιούς του Δία”, το οποίο θα αποτελέσει θεμέλιο λίθο στο δρόμο προς την πρόκριση στην Α’ Τοπική Κατηγορία. Τα “ταλέντα” μας, ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ , ΚΑΥΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ και ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΜΟΥΡΓΟΣ (Μασκότ Μαχητών μας) γύρισαν τα προγνωστικά υπέρ μας, υπολογίζοντάς το αποτέλεσμα του αγώνα περίπου στο 7-1.
Το Ματς ξεκίνησε με τον ΜΑΣΟΥΡΑΚΗ ΑΝΔΡΕΑ να ανοίγει γρήγορα το σκορ για τους Μαχητές μας [1-0]. Έπειτα, ο LEGEND μας ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ στερήθηκε τη νίκη, μετά από 7 χρόνια αποχής από τη σκακιέρα τα οποία ήταν η αιτία να βγει η παρτίδα ισόπαλη [1,5-0,5]. Στη συνέχεια, ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ μετουσίωσε σε νίκη το πιονάκι που κέρδισε στο μέσον της παρτίδας [2,5-0,5]. Αν και σε χειρότερη θέση, μια αβλεψία του αντιπάλου του ΚΟΥΛΑΞΟΥΖΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του επέτρεψε να κάνει το [3,5-0,5] για την ομάδα μας. Ο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ παρά το πολύ καλό του παιχνίδι, έβγαλε χειρότερη θέση, αλλά απέσπασε την ισοπαλία λόγω βιασύνης του αντιπάλου να αποχωρήσει από τον αγώνα [4-1]. Ακολούθως ο MVP ΚΟΡΡΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ… (ξέρετε, τα γνωστά ως συνήθως… ) [5-1]. Ύστερα, ο ΤΣΑΛΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ μετά από χειρουργικό χειρισμό του φινάλε, κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα του αντιπάλου και να κάνει το [6-1]. Last but not least, η ΚΑΥΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο ντεμπούτο της με την ομάδα των Μαχητών μας [7-1] .
Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας παραμένει στο κυνήγι ανόδου για την Α’ Τοπική Κατηγορία. Επόμενο κρίσιμο ματς εκτός έδρας απέναντι στην ισχυρή ΎΔΡΑ.


Δείτε φωτογραφίες των αγώνων -ΕΔΩ-