18/02/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 18/02/2024 (ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ)

Ούτε σήμερα κατάφεραν οι Μαχητές μας να κερδίσουν εντός έδρας στο Αττικής φιλίας απέναντι από τον σύλλογο των Πρωταθλητών 2023 ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ και ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟ.
Το ματς ξεκίνησε με την γρήγορη ήττα με Ματ του ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ [1-0]. Έπειτα ο ΞΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ έχασε νωρίς κομμάτι και διπλασίασε το σκορ για τους αντιπάλους [2-0]. Στη συνέχεια ο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ μείωσε για στους Μαχητές μας [2-1] . Ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ αν και σε ενδιαφέρουσα θέση , έχασε δυο πιονάκια τα οποία τον οδήγησαν στην ήττα [3-1] . Ακολούθησε ο ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ όπου μετά από συνδυασμό , έγινε πιρούνι , έχασε κομμάτι και την παρτίδα [4-1]. Τέλος αν και με εκπληκτικό παιχνίδι σε κερδισμένη θέση ο ΚΟΡΡΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ χαλάρωσε και δεν είδε μια απειλή Ματ με αποτέλεσμα να αφήσει την νίκη μέσα απο τα χέρια του. [5-1]

Η Β ομάδα μας φιλοξένησε το Σ.Ο. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ . Ένα ντέρμπι που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από το σημερινό ντέρμπι στον Π.Ο.Α ΕΘΝΙΚΗΣ μεταξύ Ε.Σ.Π. ΜΑΧΗΤΕΣ VS Σ.Ο.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. Το ματσ ξεκίνησε με τον ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΛΟΥΚΑ ο οποίος στην πρώτη του επίσημη παρτίδα έφαγε δυο πιόνια στο φινάλε και άνοιξε το σκορ για τους Μαχητές μας [1-0]. Επειτα μετά απ μια αβλεψία της αντιπάλου , ο ΔΟΥΠΗΣ ΕΚΤΟΡΑΣ έφαγε κομμάτι και αργότερα διπλασίασε τα τέρματα μας [2-0] . Στη συνέχεια ο ΠΟΥΛΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ στο ντεμπούτο του με την ομάδα αν και πάλεψε δεν κατάφερε να κρατήσει την ορμή του μικρού (σε ηλικία μόνο) αντιπάλου του με τους Χαλανδριώτες να μειώνουν σε [2-1] . Μετά από πολύ βιαστικό και κάτω του μέτριου παιχνίδι ο ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ έχασε γρήγορα την Βασίλισσα και την παρτίδα με τους αντιπάλους να φέρνουν το μας στα ίσα [2-2]. Ο ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ σε μια πολύ εύκολη και κερδισμένη θέση , ''χαλάρωσε'' και σε ένα ανάποδο συνδυασμό βιάστηκε και έγινε ματ με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν τούμπα το ματς [2-3] . Τέλος ο ΔΑΜΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ έπειτα από μια πολύ καλή παρτίδα κατάφερε με την νίκη του να λυτρώσει τους Μαχητές μας παίρνοντας τον πόντο της ισοπαλίας [3-3].

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στους αντιπάλους μας.
Επόμενη Κυριακή βρίσκει την ομάδα της Β τοπικής στα ''κάγκελα'' καθώς έχουμε το κρίσιμο εντός έδρας ματς ανόδου απέναντι στον ισχυρό ΠΑΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ.

Δείτε φωτογραφίες των αγώνων -ΕΔΩ-