04/02/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 04/02/2024 (ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ)

Άλλη μια Κυριακή χωρίς εντός-έδρας νίκη.

Στο κύπελλο αττικής φιλίας η Α ομάδα μας αντιμετώπισε την Β ομάδα του ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ κερδίζοντας οριακά με σκόρ [2-4]. Τις νίκες πραγματοποίησαν οι ΚΟΡΡΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ , ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , ΞΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΚΟΝΤΖΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ενώ αντίστοιχα έχασαν οι ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.
Η Β ομάδα μας αντιμετώπισε εντός έδρας ΤΟΝ Α.Γ.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ με τους μικρούς μας Μαχητές ΠΑΥΛΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟ , ΓΑΒΡΙΗΛ ΙΩΑΝΝΗ , ΖΙΚΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ , ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ , ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και ΚΑΣΚΑΝΗ ΓΕΡΣΙΜΟ να αντιμετωπίζουν για άλλη μια φορά ισχυρούς και μεγαλύτερους αντιπάλους προσθέτοντας άλλο ένα λιθαράκι εμπειρίας και προετοιμασίας για τους μελλοντικούς αγώνες της κατηγορίας τους [0-6].

Η Α ομάδα αντιμετώπισε την ισχυρή ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΥΦΛΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ . Οι αντίπαλοι χρησιμοποίησαν αθλητές με μειωμένη ή και χωρίς καθόλου όραση κάτι που δεν τους εμπόδισε καθόλου να περάσουν εύκολα από την έδρα μας. Τα προγνωστικά (ΕΛΟ)ήταν εξ αρχής κατά μας άλλα η απουσία 4 βασικών αθλητών έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα με το σκορ να τείνει στο 0-8. Το ματς ξεκίνησε με τον 8χρονο ΑΒΑΛΙΑΝΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ να ανοίγει γρήγορα το σκορ για τους αντιπάλους [0-1]. Έπειτα ο ΒΑΡΕΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ μετα απο ένα κακό άνοιγμα διπλασίασε τα τέρματα τους [0-2] . Στη συνέχεια αν και σε καλή θέση , η βιασύνη του ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ δεν του επέτρεψε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα τριπλασιάζοντας το σκορ για τους αντιπάλους [0-3]. Ο ΔΑΜΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ για άλλη μια φορά δυσκόλεψε τον αντίπαλο του με το καλό παιχνίδι παρ όλα αυτά ο αντίπαλος του βρήκε λύσεις για το [0-4]. Στη συνέχεια ο MVP μας ΚΟΡΡΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έκανε ισοπαλία [0,5-4,5]. Σειρά είχε ο φορμαρισμένος ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ο οποίος με μετά από ένα τακτικό πιρούνι μείωσε για τους Μαχητές μας σε [1,5-4,5]. Προ τελευταίος (αν και πρώτος λόγω αβλεψίας νωρίς στο άνοιγμα) ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ χωρίς να έχει καμιά ελπίδα έκανε το [0,5-5,5] αφήνοντας στο τελος τον ΚΟΥΛΑΞΟΥΖΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟ ο οποίος αν και σε κερδισμένη θέση , παραχώρησε ισοπαλία για το fair play καθώς ο αντίπαλος (με μειωμένη όραση )είχε ελάχιστα δευτερόλεπτα στο ρολόι [2-6]. Οι αντίπαλοι απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι το σκάκι είναι κυρίως παιχνίδι μυαλού και όχι όρασης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στους αντιπάλους μας. Επόμενο μας απέναντι στον δυνατό ΑΟ ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ

Δείτε φωτογραφίες των αγώνων -ΕΔΩ-