03/03/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 03/03/2024 (ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ)

Θρίαμβος παρά τα προγνωστικά.

Στο Αττικής φιλίας η Α ομάδα μας φιλοξενήθηκε από τον ισχυρό Ε.Ε.Σ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ χάνοντας 3,5-1. (ποινή μισού βαθμού λόγω απουσίας του ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ) . Οι ΓΚΑΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΛΟΥΚΑΣ και ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ αν και προσπάθησαν, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάποιο πόντο. Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ κατάφερε να φέρει ισοπαλία και τέλος την νίκη της τιμής την έκανε ο ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

Η Β ομάδα μας εκτός έδρας απέναντι στον Α.Ο.ΒΥΡΩΝΑ όπου παρά τις πολλές ασθένειες και υποχρεώσεις δεν επέτρεψαν στους Μαχητές μας να παρουσιαστούν στον αγώνα με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε την ταπεινωτική ήττα του άνευ αγώνος. Ζητούμε συγνώμη από τους αντιπάλους μας για αυτή την έκβαση του αγώνα.

Ταμείο θα πήγαινε όποιος πόνταρε διπλό στο Πρωτάθλημα της Β Τοπικής κατηγορίας στον αγώνα Σ.Ο.ΥΔΡΑΣ -ΜΑΧΗΤΕΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ καθώς τα προγνωστικά (ΕΛΟ) έδειχναν ότι θα χάναμε 7,5-0,5 αλλά η ΚΑΙΣΣΑ (θεά του σκακιού) ''κοιμήθηκε'' με τους μαχητές μας ώστε να κάνουν την επική ανατροπή. Το ματς ξεκίνησε με τον ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ σε κερδισμένη θέση να ανοίγει το σκορ (από αντικανονικές του αντιπάλου) για τους Μαχητές μας [0-1]. Ακολούθως ο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ με εκπληκτικό παιχνίδι διπλασίασε τα τέρματα μας [0-2]. Έπειτα αν και προσπάθησε η ΚΑΥΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ δεν είδε ένα τακτικό στο μέσον με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μειώσουν σε [1-2]. Ο ΚΟΥΛΑΞΟΥΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ αν και σε εντελώς χαμένη θέση , επωφελήθηκε από την βιασύνη του αντιπάλου στο κρίσιμο σημείο με αποτέλεσμα να δραπετεύσει με τον βαθμό της ισοπαλίας [1,5-2,5]. Μετέπειτα ο ΤΣΑΛΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (MVP του αγώνα) έπειτα από μια απίθανη θυσία κατάφερε να ξεκλειδώσει τις άμυνες του ισχυρού αντιπάλου του και να δώσει και παλι το μαξιλάρι διαφοράς για την ομάδα μας [1,5-3,5] . Στην συνέχεια μετά από 4μιση ώρες αν και με εξαιρετικό παιχνίδι ο ΔΑΜΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , λύγισε αλλά έπεσε μαχόμενος με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να μειώσουν σε [2,5-3,5]. Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ αφού μοίρασε αρκετά εγκεφαλικά στον αρχηγό μας ( διότι αρκετές φορές πάτησε το ρολόι στα 3 δευτερόλεπτα πριν του τελειώσει ο χρόνος ) κατάφερε να βρει λύσεις και με μια όμορφη προαγωγή ίππου στο φινάλε κλείδωσε την νίκη των Μαχητών μας [2,5-4,5]. Τέλος ο ξενυχτισμένος αήττητος Μαχητής μας ΚΟΡΡΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ αν και σε καλύτερη θέση έκανε μια αβλεψία και πήρε την ισοπαλία στο τέλος κλειδώνοντας την θριαμβευτική νίκη μας [3-5].

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στους αντιπάλους μας.
Η επόμενη ημέρα βρίσκει τους Μαχητές μας να τα δίνουν όλα την επόμενη Κυριακή στον τελευταίο γύρο καθώς με την νίκη τους έβαλαν φωτιά στις θέσεις 2-5 που οδηγούν στην άνοδο για την Α ΤΟΠΙΚΗ.

Δείτε φωτογραφίες των αγώνων -ΕΔΩ-