31/03/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 31/03/2024 (ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ)

Ήρθε η ώρα των φυτωρίων!!!!
Ξεκίνησαν σήμερα τα Διασυλλογικά Κύπελλα Αττικής με τους μαχητές μας να κατεβάζουν συνολικά 5 ομάδες και 18!! αθλητές.

Στο ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ K08
Η Α ομάδα μας αντιμετώπισε εντός έδρας τον γειτονικό μας Σ.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.
Το σκορ για την ομάδα μας το άνοιξε ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ [1-0] . Έπειτα ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ έγινε Ματ με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να φέρουν το ματς στα ίσα [1-1] και τον ΓΚΑΤΣΟ ΑΝΔΡΕΑ να δίνει τον πόντο της νίκης για την ομάδα μας [2-1].
Η Β ομάδα μας φιλοξένησε τον τον ΣΟ ΠΕΙΡΑΙΚΟΥ .Οι Μαχητές μας ΛΙΟΤΣΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ , ΛΑΠΙΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ οι οποίοι έχουν μέσο όρο ηλικίας 6 ετών!!! δοκίμασαν τις δυνάμεις τους απέναντι στον ΠΕΙΡΑΙΚΟ αλλά δεν τα κατάφεραν [1-1,5] (ποινή για τους αντιπάλους μισό βαθμό λόγω άνευ αγώνος. ) Η ομάδα μας θα μπορούσε να κερδίσει τον αγώνα καθώς ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ αν και σε κερδισμένη θέση με πύργο και αξιωματικό πάνω , επέτρεψε στον αντίπαλο να βγάλει βασίλισσα και αργότερα έχασε την παρτίδα απο αντικανονικές μετά από πολλή ώρα .


Στο ΚΥΠΕΛΛΟ K10
η ομάδα μας φιλοξενήθηκε από τον ιστορικό ΣΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. Το σκορ για τους μαχητές μας το άνοιξε γρήγορα με μια σφοδρή επίθεση ο ΔΟΥΠΗΣ ΕΚΤΟΡΑΣ [0-1] . Έπειτα ο ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΛΟΥΚΑΣ διπλασίασε τα τέρματα για τους μαχητές μας [0-2] . Ακολούθως ο ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ αν και με πολλά λάθη κατάφερε να φέρει τούμπα την χαμένη του θέση και να κάνει το χατ τρικ για τους μαχητές μας [0-3]. Τέλος ο ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ μετά από 2,5 ώρες παρτίδα κατάφερε να κλειδώσει το [0-4].


Στο ΚΥΠΕΛΛΟ Κ12
Η Α ομάδα μας φιλοξενήθηκε από τον ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΟΣ.
Οι αντίπαλοι ήταν πολύ καλύτεροι με τους : ΚΟΡΡΕ ΧΡΗΣΤΟ , ΚΑΣΚΑΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟ και ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΝΙΚΟΛΑ να προσπαθούν , αλλά δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάποιο πόντο για την ομάδα. Τον πόντο της τιμής τον πήρε ο ΔΑΜΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ [3-1].
Η Β ομάδα μας φιλοξένησε τον ΣΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ. Οι αντίπαλοι ήταν σαφώς καλύτεροι σε όλους τους τομείς και σε συνδυασμό με τα δικά μας λάθη οι : ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ , ΞΥΡΑΦΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (MIP καθώς σκέφτηκε πάρα πολύ ) , ΑΒΑΛΙΑΝΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ΣΙΑΡΜΠΑ ΔΑΝΑΗ αν και προσπάθησαν δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάποιο πόντο για την ομάδα μας [0-4] .


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στους αντιπάλους μας.
Να θυμίσουμε ότι η ομάδα μας ακόμα δεν έχει κλείσει ένα χρόνο αγωνιστικής ζωής παρ όλα αυτά υπάρχει η διάθεση και το υλικό να να μπορέσουμε διεκδικήσουμε πολλά κύπελλα στο μέλλον .
Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και να προετοιμαζόμαστε για το Διαδημοτικό σχολικό πρωτάθλημα ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ-ΧΑΙΔΑΡΙ το Σάββατο 6/4 στις 16:30 και την κυριακή 7/4 ο 2ος γύρος των διασυλλογικών όπου θα προσθέσουμε άλλες δυο ομάδες στο ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ καθώς και στο ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 2024.

Δείτε φωτογραφίες των αγώνων -ΕΔΩ-