25/02/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 25/02/2024 (ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ)

Έπιτέλους, έσπασε το ρόδι!
Μετά από αρκετούς μήνες αγωνιστικής δραστηριότητας, οι Μαχητές πέτυχαν τις πρώτες παρθενικές τους εντός-έδρας νίκες.
Στο Κύπελλο Αττικής Φιλίας, οι Μαχητές μας (Ά Ομάδα) φιλοξένησαν τους …. ( drum roll ) … Μαχητές Χαϊδαρίου (Β’ Ομάδα)
Το Ματς ξεκίνησε με τον ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΛΟΥΚΑ να ανοίγει το σκορ στο 20’ απέναντι στον ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ [1-0]. Έπειτα ο ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με τη νίκη του απέναντι στον ΞΥΡΑΦΗ ΙΩΑΝΝΗ, έφερε το ματς στα ίσα [1-1]. Ακολούθως, ο ΔΑΜΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ έβαλε με τη νίκη του την ομάδα του σε θέση οδηγού απέναντι στον 6χρονο ΓΚΑΤΣΟ ΑΝΔΡΕΑ [2-1]. Μετέπειτα ο ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ άνοιξε την ψαλίδα του ματς απέναντι στον ΖΗΚΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ [3-1]. Στο 82’ ο ΔΟΥΠΗΣ ΕΚΤΟΡΑΣ με τη νίκη του απέναντι στον ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ, αύξησε το σκορ στο [4-1]. Τέλος αν και πάλεψε, ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΚΑΣΚΑΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟ, ο οποίο με την εμπειρία του, διαμόρφωσε το τελικό [4-2].
Στο κρίσιμο ματς ανόδου για την Α’ Τοπική Κατηγορία, οι Μαχητές μας αντιμετώπισαν εντός-έδρας την αξιόμαχη ομάδα ΠΑΣ Διόσκουροι. Οι Μαχητές μας λοιπόν με την πλάτη στον τοίχο αναγκάστηκαν να επιστρατεύσουν τους “παλαίμαχους” αθλητές τους, ώστε να διεκδικήσουν ένα καλό αποτέλεσμα έναντι στους “δίδυμους γιούς του Δία”, το οποίο θα αποτελέσει θεμέλιο λίθο στο δρόμο προς την πρόκριση στην Α’ Τοπική Κατηγορία. Τα “ταλέντα” μας, ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ , ΚΑΥΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ και ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΜΟΥΡΓΟΣ (Μασκότ Μαχητών μας) γύρισαν τα προγνωστικά υπέρ μας, υπολογίζοντάς το αποτέλεσμα του αγώνα περίπου στο 7-1.
Το Ματς ξεκίνησε με τον ΜΑΣΟΥΡΑΚΗ ΑΝΔΡΕΑ να ανοίγει γρήγορα το σκορ για τους Μαχητές μας [1-0]. Έπειτα, ο LEGEND μας ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ στερήθηκε τη νίκη, μετά από 7 χρόνια αποχής από τη σκακιέρα τα οποία ήταν η αιτία να βγει η παρτίδα ισόπαλη [1,5-0,5]. Στη συνέχεια, ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ μετουσίωσε σε νίκη το πιονάκι που κέρδισε στο μέσον της παρτίδας [2,5-0,5]. Αν και σε χειρότερη θέση, μια αβλεψία του αντιπάλου του ΚΟΥΛΑΞΟΥΖΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του επέτρεψε να κάνει το [3,5-0,5] για την ομάδα μας. Ο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ παρά το πολύ καλό του παιχνίδι, έβγαλε χειρότερη θέση, αλλά απέσπασε την ισοπαλία λόγω βιασύνης του αντιπάλου να αποχωρήσει από τον αγώνα [4-1]. Ακολούθως ο MVP ΚΟΡΡΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ… (ξέρετε, τα γνωστά ως συνήθως… ) [5-1]. Ύστερα, ο ΤΣΑΛΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ μετά από χειρουργικό χειρισμό του φινάλε, κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα του αντιπάλου και να κάνει το [6-1]. Last but not least, η ΚΑΥΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο ντεμπούτο της με την ομάδα των Μαχητών μας [7-1] .
Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας παραμένει στο κυνήγι ανόδου για την Α’ Τοπική Κατηγορία. Επόμενο κρίσιμο ματς εκτός έδρας απέναντι στην ισχυρή ΎΔΡΑ.


Δείτε φωτογραφίες των αγώνων -ΕΔΩ-

21/02/2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: Αποκριάτικο Τουρνουά Μαχητές Χαϊδαρίου με Διεθνή Αξιολόγηση (09/03/2024)

Σας προσκαλούμε στo Αποκριάτικο Τουρνουά Μαχητές Χαϊδαρίου που θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ: https://forms.gle/iuwDrZHTPJkaRLDq9

Διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη:








18/02/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 18/02/2024 (ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ)

Ούτε σήμερα κατάφεραν οι Μαχητές μας να κερδίσουν εντός έδρας στο Αττικής φιλίας απέναντι από τον σύλλογο των Πρωταθλητών 2023 ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ και ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟ.
Το ματς ξεκίνησε με την γρήγορη ήττα με Ματ του ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ [1-0]. Έπειτα ο ΞΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ έχασε νωρίς κομμάτι και διπλασίασε το σκορ για τους αντιπάλους [2-0]. Στη συνέχεια ο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ μείωσε για στους Μαχητές μας [2-1] . Ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ αν και σε ενδιαφέρουσα θέση , έχασε δυο πιονάκια τα οποία τον οδήγησαν στην ήττα [3-1] . Ακολούθησε ο ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ όπου μετά από συνδυασμό , έγινε πιρούνι , έχασε κομμάτι και την παρτίδα [4-1]. Τέλος αν και με εκπληκτικό παιχνίδι σε κερδισμένη θέση ο ΚΟΡΡΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ χαλάρωσε και δεν είδε μια απειλή Ματ με αποτέλεσμα να αφήσει την νίκη μέσα απο τα χέρια του. [5-1]

Η Β ομάδα μας φιλοξένησε το Σ.Ο. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ . Ένα ντέρμπι που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από το σημερινό ντέρμπι στον Π.Ο.Α ΕΘΝΙΚΗΣ μεταξύ Ε.Σ.Π. ΜΑΧΗΤΕΣ VS Σ.Ο.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. Το ματσ ξεκίνησε με τον ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΛΟΥΚΑ ο οποίος στην πρώτη του επίσημη παρτίδα έφαγε δυο πιόνια στο φινάλε και άνοιξε το σκορ για τους Μαχητές μας [1-0]. Επειτα μετά απ μια αβλεψία της αντιπάλου , ο ΔΟΥΠΗΣ ΕΚΤΟΡΑΣ έφαγε κομμάτι και αργότερα διπλασίασε τα τέρματα μας [2-0] . Στη συνέχεια ο ΠΟΥΛΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ στο ντεμπούτο του με την ομάδα αν και πάλεψε δεν κατάφερε να κρατήσει την ορμή του μικρού (σε ηλικία μόνο) αντιπάλου του με τους Χαλανδριώτες να μειώνουν σε [2-1] . Μετά από πολύ βιαστικό και κάτω του μέτριου παιχνίδι ο ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ έχασε γρήγορα την Βασίλισσα και την παρτίδα με τους αντιπάλους να φέρνουν το μας στα ίσα [2-2]. Ο ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ σε μια πολύ εύκολη και κερδισμένη θέση , ''χαλάρωσε'' και σε ένα ανάποδο συνδυασμό βιάστηκε και έγινε ματ με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν τούμπα το ματς [2-3] . Τέλος ο ΔΑΜΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ έπειτα από μια πολύ καλή παρτίδα κατάφερε με την νίκη του να λυτρώσει τους Μαχητές μας παίρνοντας τον πόντο της ισοπαλίας [3-3].

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στους αντιπάλους μας.
Επόμενη Κυριακή βρίσκει την ομάδα της Β τοπικής στα ''κάγκελα'' καθώς έχουμε το κρίσιμο εντός έδρας ματς ανόδου απέναντι στον ισχυρό ΠΑΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ.

Δείτε φωτογραφίες των αγώνων -ΕΔΩ-

11/02/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 11/02/2024 (ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ)

Δεν μας θέλει εντός έδρας.....

Στο κύπελλο Αττικής φιλίας η Α ομάδα μας φιλοξένησε τον Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ όπου για άλλη μια φορά δεν καταφέραμε να φέρουμε θετικό αποτέλεσμα εντός έδρας . Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι βάση στατιστικών (ΕΛΟ και εμπειρία) . Το σκορ άνοιξε ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (στο ντεμπούτο με την ομάδα) στο 20ο λεπτό γίνοντας γρήγορα ματ από τον έμπειρο αντίπαλο του [0-1] . Στο 35 ο ΔΟΥΠΗΣ ΕΚΤΟΡΑΣ (ντεμπούτο με την ομάδα) διπλασίασε τα τέρματα για τους αντιπάλους [0-2] . Στο 60ο λεπτό η ΔΑΝΑΗ ΣΙΑΜΠΡΑ και αυτή στο ντεμπούτο της, αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο πόντο με τους αντιπάλους να τριπλασιάζουν το σκορ [0-3] . Στο 81 ο ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ δεν κατάφερε να κρατήσει την θέση ως εκ τούτου οι αντίπαλοι έκαναν το [0-4]. Στο 175 ο ΔΟΥΠΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ (μπαμπάς ντεμπούτο με την ομάδα) αν και έστησε την Βασίλισσα δεν τα παράτησε και έφερε τούμπα την παρτίδα μειώνοντας για τους Μαχητές μας σε [1-4]. Τέλος μετά από τρεις ώρες και δέκα λεπτά έπεσε μαχόμενος και ο ΚΟΡΡΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με το σκορ να κλειδώνει στο [1-5] συνεχίζοντας το αρνητικό εντός έδρας σερί .

Η Β ομάδα μας φιλοξενήθηκε και αυτή με την σειρά της από το Σ.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ το οποίο πήρε την ρεβάνς από την προηγούμενη Κυριακή. Το σκορ άνοιξε για τους αντιπάλους από τα αποδυτήρια καθώς αρρώστησε ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί [1-0]. Έπειτα ο 6χρονος ΖΙΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με την νίκη του έφερε (άλλα δεν έφερε) το ματς στα ίσα [1-0,5] (-μισος πόντος για εμάς λόγω άνευ αγώνος) . Στη συνέχεια ο ΚΑΣΚΆΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ με την νίκη του έφερε τούμπα το ματς και έβαλε τους Μαχητές μας σε θέση οδηγού [1-1,5]. Σειρά είχε ο ΓΚΑΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ο οποίος ξεκινάει με την σειρά του να βάζει τα πρώτα λιθαράκια εμπειρίας για την συνέχεια με τους αντιπάλους να ξανά γέρνουν την ζυγαριά υπέρ τους [2-1,5] . Τέλος τα ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΝΤΟΝΩΠΟΥΛΟΙ αν και πάλεψαν δεν κατάφεραν να προσκομίσουν κάποιο βαθμό στην ομάδα με το σκορ να λήγει στο [4-1,5].

Στο Πρωτάθλημα Β Τοπικής η ομάδα μας φιλοξενήθηκε στο όμορφο εντευκτήριο του ΑΟ ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ. Τα προγνωστικά (ΕΛΟ) έδειχναν ότι το ματς θα έληγε 2-6 κάτι που δεν πολυδιέφερε από την πραγματικότητα. Το σκορ για τους Μαχητές μας το άνοιξε εύκολα ο ΚΟΝΤΖΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα [0-1] . Δεν χρειάστηκε VAR (λόγω κινητού) ο Διαιτητής ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ για να μηδενίσει τον αντίπαλο του ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ διπλασιάζοντας τα τέρματα για τους μαχητές μας [0-2]. Έπειτα ο ΞΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ αν και με μέτριο παιχνίδι έκανε το χατ-τρικ για την ομάδα μας [0-3] . Μετά από μια εξαιρετική παρτίδα αν και σε χειρότερη θέση ο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά ένα λάθος μέτρημα στο φινάλε επέτρεψε να του φύγει ο πόντος της νίκης μειώνοντας για τους αντιπάλους σε [1-3]. COPY-PASTE (από την προηγούμενη νίκη) για τον αήτητο MVP μας ΚΟΡΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ο οποίος με χαώδη επίθεση κατάφερε να ''σπάσει'' τον αντίπαλο και να κάνει [1-4]. Στη συνέχεια μετά από πολλές κινήσεις θεωρίας σε μια διδακτική Ιταλική , ο ΤΣΑΛΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ δεν είδε την λεπτομέρεια που θα του έδινε την νίκη στο φινάλε και παραχώρησε ισοπαλία δίνοντας την νίκη στην ομάδα μας [1,5-4,5]. Και όμως αυτή την φορά δεν τελείωσε τελευταίος ο ΚΟΥΛΑΞΟΥΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ο οποίος αν και σε χειρότερη θέση, αργότερα στο φινάλε κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό [1,5-5,5]. Την δόξα του τελευταίου την κέρδισε μετά από 3,5 ώρες ο ΔΑΜΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (θυμηθείτε αυτό το όνομα διότι θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον), μετά από μια εκπληκτική παρτίδα όπου τα έδωσε όλα ο μικρός αλλά δυστυχώς η απειρία του ακόμα δεν του επέτρεψε να κερδίσει.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στους αντιπάλους μας. Την επόμενη Κυριακή η ομάδα της Β τοπικής μας έχει break.

Δείτε φωτογραφίες των αγώνων -ΕΔΩ-

04/02/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 04/02/2024 (ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ)

Άλλη μια Κυριακή χωρίς εντός-έδρας νίκη.

Στο κύπελλο αττικής φιλίας η Α ομάδα μας αντιμετώπισε την Β ομάδα του ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ κερδίζοντας οριακά με σκόρ [2-4]. Τις νίκες πραγματοποίησαν οι ΚΟΡΡΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ , ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , ΞΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΚΟΝΤΖΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ενώ αντίστοιχα έχασαν οι ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.
Η Β ομάδα μας αντιμετώπισε εντός έδρας ΤΟΝ Α.Γ.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ με τους μικρούς μας Μαχητές ΠΑΥΛΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟ , ΓΑΒΡΙΗΛ ΙΩΑΝΝΗ , ΖΙΚΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ , ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ , ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και ΚΑΣΚΑΝΗ ΓΕΡΣΙΜΟ να αντιμετωπίζουν για άλλη μια φορά ισχυρούς και μεγαλύτερους αντιπάλους προσθέτοντας άλλο ένα λιθαράκι εμπειρίας και προετοιμασίας για τους μελλοντικούς αγώνες της κατηγορίας τους [0-6].

Η Α ομάδα αντιμετώπισε την ισχυρή ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΥΦΛΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ . Οι αντίπαλοι χρησιμοποίησαν αθλητές με μειωμένη ή και χωρίς καθόλου όραση κάτι που δεν τους εμπόδισε καθόλου να περάσουν εύκολα από την έδρα μας. Τα προγνωστικά (ΕΛΟ)ήταν εξ αρχής κατά μας άλλα η απουσία 4 βασικών αθλητών έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα με το σκορ να τείνει στο 0-8. Το ματς ξεκίνησε με τον 8χρονο ΑΒΑΛΙΑΝΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ να ανοίγει γρήγορα το σκορ για τους αντιπάλους [0-1]. Έπειτα ο ΒΑΡΕΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ μετα απο ένα κακό άνοιγμα διπλασίασε τα τέρματα τους [0-2] . Στη συνέχεια αν και σε καλή θέση , η βιασύνη του ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ δεν του επέτρεψε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα τριπλασιάζοντας το σκορ για τους αντιπάλους [0-3]. Ο ΔΑΜΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ για άλλη μια φορά δυσκόλεψε τον αντίπαλο του με το καλό παιχνίδι παρ όλα αυτά ο αντίπαλος του βρήκε λύσεις για το [0-4]. Στη συνέχεια ο MVP μας ΚΟΡΡΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έκανε ισοπαλία [0,5-4,5]. Σειρά είχε ο φορμαρισμένος ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ο οποίος με μετά από ένα τακτικό πιρούνι μείωσε για τους Μαχητές μας σε [1,5-4,5]. Προ τελευταίος (αν και πρώτος λόγω αβλεψίας νωρίς στο άνοιγμα) ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ χωρίς να έχει καμιά ελπίδα έκανε το [0,5-5,5] αφήνοντας στο τελος τον ΚΟΥΛΑΞΟΥΖΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟ ο οποίος αν και σε κερδισμένη θέση , παραχώρησε ισοπαλία για το fair play καθώς ο αντίπαλος (με μειωμένη όραση )είχε ελάχιστα δευτερόλεπτα στο ρολόι [2-6]. Οι αντίπαλοι απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι το σκάκι είναι κυρίως παιχνίδι μυαλού και όχι όρασης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στους αντιπάλους μας. Επόμενο μας απέναντι στον δυνατό ΑΟ ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ

Δείτε φωτογραφίες των αγώνων -ΕΔΩ-