21/01/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 21/01/2024 (ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ)

Βαρύ αλλά δίκαιο αποτέλεσμα.

Βαριά ήττα εντός έδρας απέναντι στο φαβορί του ομίλου ΣΑ ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ (η οποία προέρχεται απο πτώση απο την Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ). Τα προγνωστικά (ΕΛΟ) σε συνδυασμό με το κακό παιχνίδι από εμάς είχαν σαν αποτέλεσμα την ευρεία νίκη των αντιπάλων.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΘΑΝΑΣΗ , ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ και ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ γρήγορα γρήγορα να ανοίγουν το σκορ και να κάνουν το ''χατ τρικ'' για τους φιλοξενούμενους [0-3]. Στη συνέχεια ο ΔΑΜΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στο (ντεμπούτο με την φανέλα μας) προσπάθησε πάρα πολύ και εντυπωσίασε με το πολύ καλό του παιχνίδι, έβγαλε κερδισμένη θέση αλλά η απειρία του τον οδήγησε σε μικρολαθη και την ήττα [0-4]. Σειρά είχε ο ΚΟΡΡΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ όπου σε χειρότερη θέση δέχτηκε ισοπαλία από τον αντίπαλο [0,5-4,5]. Στην συνέχεια ΤΣΑΛΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ αν και σε πολύ καλές θέσεις , πραγματοποίησαν ανακρίβειες με αποτέλεσμα το σκορ να διαμορφωθεί σε [0,5-6,5]. Τέλος ο ΚΟΥΛΑΞΟΥΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με ένα βαρύ λάθος στο άνοιγμα και με πολύ άσχημο παιχνίδι, αν και κατάφερε να ισορροπήσει οριακά το ματς, πραγματοποίησε και άλλη αβλεψία όπου οδηγήθηκε και αυτός σε ήττα μετά από 4μιση ώρες και το σκορ να κλειδώνει στο [0,5-7,5].

Στο  ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ η ομάδα μας φιλοξενήθηκε από τον Α.Ο.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, με τον ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΓΙΩΡΓΟ να ανοίγει το σκορ από το ''σπίτι'' καθώς δεν ήρθε ο αντίπαλος [0-1] (ποινή μισού βαθμού για τους αντιπάλους λόγω άνευ αγώνος). Στη συνέχεια ο 6χρονος ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ μπήκε από νωρίς στα βαθιά για την απόκτηση εμπειρίας η οποία θα βοηθήσει στην συνέχεια να γίνει ένας ισχυρός αθλητής [0,5-1]. Έπειτα ο ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (μπαμπας) έδωσε και αυτός την δική του μάχη άλλα στριμώχτηκε πολύ από τον αντίπαλο και έδωσε προβάδισμα για τους γηπεδούχους [1,5-1]. Νίκη και ανατροπή πραγματοποίησε ο ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στο ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ με την ομάδα [1,5-2]. Ακολούθησε ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ο οποίος αν και πάλεψε, δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα [2,5-2]. Τέλος ο ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ πάλεψε με νύχια και με δόντια να καταφέρει κερδίσει και να δώσει την νίκη στην ομάδα αλλά η απειρία του είναι εμφανής ακόμα με το σκορ να διαμορφώνεται στο [3,5-2].
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και καλή επιτυχία στους αντιπάλους μας.

Η επόμενη ημέρα θα μας βρει να στεκόμαστε (μετά από αυτή την βαριά ήττα) ξανά στα ποδιά μας, να προπονηθούμε ώστε να είμαστε έτοιμοι για το ερχόμενο ματς έκτος έδρας απέναντι στον ιστορικό ΑΣ ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δείτε φωτογραφίες των αγώνων -ΕΔΩ-