14/01/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 14/01/2024 (ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)

Κουτσό μεν, δεξί δε.

Δύσκολο πρωινό αλλά παρ όλα αυτά με το δεξί είχαν οι Μαχητές μας εκτός έδρας απέναντι στον πανέμορφο χώρο του ΑΣ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΝΕΟΥ ΒΟΥΤΖΑ ΡΑΦΗΝΑΣ . Εκ πρώτης όψεως (μικρή ηλικία παιδιών) αλλά και τα προγνωστικά (ΕΛΟ) έδειχναν ότι θα επικρατούσαμε εύκολα με σκορ περίπου 6-2 παρ'όλα αυτά οι αντίπαλοι , μας θύμισαν έντονα ότι όλα κρίνονται στην σκακιέρα και όχι στους αριθμούς.

Με το καλημέρα την τιμή της πρώτης επίσημης νίκης των Μαχητών μας στο πρωτάθλημα την είχε ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ο οποίος γρήγορα άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας [0-1]. Έπειτα ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΟΣ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ κέρδισε διαφορά στο φινάλε και διπλασίασε τα 'τέρματα' στην πρώτη του επίσημη παρτίδα σκάκι [0-2]. Στη συνέχεια παρόλο που πάλεψε αρκετά, οι παθητικές επιλογές του ΞΈΝΟΥ ΙΩΆΝΝΗ έδωσαν χώρο και χρόνο στον αντίπαλο για να φάει κομμάτι και να μειώσει το σκορ σε [1-2 ]. Ο δάσκαλός μας ΚΟΡΡΈΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ εύκολα από την αρχή είχε υπεροχή, την οποία μετουσίωσε σε έναν σημαντικό πόντο για την ομάδα μας [1-3 ].

Αν και σε κερδισμένη θέση μετά απο μέτριο παιχνίδι, ο ΚΟΡΡΕΣ ΧΡΉΣΤΟΣ, έπαιξε αρκετά ''χαλαρά'' με αποτέλεσμα ο αντίπαλος του να δημιουργεί ένα θεαματικό ΜΑΤ αλλά δεν το κατάλαβε, πρότεινε ισοπαλία και έτσι γλιτώσαμε ξαφνική ήττα [1,5-3,5] . Σειρά είχε ο ΒΑΡΕΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, ο οποίος παρόλο που δεν κάνει προπονήσεις, στάθηκε πολύ καλά στην παρτίδα , έβγαλε κερδισμένη θέση, όμως η απειρία τον οδήγησε σε μικρολαθη με αποτέλεσμα να ηττηθεί στο ντεμπούτο του στις επίσημες παρτίδες [2,5-3,5 ]. Ο αγώνας συνεχίστηκε, όπου μετά από 4 ώρες, ο ΚΟΥΛΑΞΟΥΖΙΔΗΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ αν και σε χαμένη θέση την οποία κατάφερε να ισοφαρίσει στο φινάλε και σε συνδυασμό με την ''παρενόχληση'' της πανέμορφης 5χρονης κόρης του αντιπάλου η οποία δεν άντεξε τόση ώρα να περιμένει τον μπαμπά της ☺️, είχαν σαν αποτέλεσμα ο αντίπαλος να υποπέσει σε αβλεψία και να δώσει την νίκη στον αρχηγό μας καθώς και την νίκη της ομάδας μας [2,5-4,5] . Τέλος ο μαχητικός ΤΣΑΛΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ μετά από αποχή πάνω από 5 έτη, έβγαλε κερδισμένη θέση, αλλά στην πίεση χρόνου (λόγω σφάλματος του ρολογιού) υπέπεσε σε λάθος στο φινάλε με αποτέλεσμα να χάνει την παρτίδα και το σκορ να κλειδώνει στο [3,5-4,5] δίνοντας την πρώτη παρθενική νίκη στην ομάδα στο Πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στους αντιπάλους μας.

Το αποτέλεσμα αυτό κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και μας έδωσε ένα καλό μάθημα ώστε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στη συνέχεια. 

Η επόμενη ημέρα θα μας βρει αναλύοντας τις παρτίδες, διορθώνοντας τα λάθη μας ώστε να είμαστε έτοιμοι στον επόμενο εντός έδρας αγώνα απέναντι στο φαβορί ανόδου ΣΑ ΕΝΩΣΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ.

Δειτε φωτογραφίες του αγώνα -ΕΔΩ-