23/05/2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: Καλοκαιρινό Τουρνουά Μαχητές Χαϊδαρίου με Διεθνή Αξιολόγηση (15/06/2024)





















Σας προσκαλούμε στo Καλοκαιρινό Τουρνουά Μαχητές Χαϊδαρίου που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 ώρα 11:00 το πρωί.

Δηλώστε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ: https://forms.gle/G6ubNHPZgbRhuKqQ9


Διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη:





19/05/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 19/05/2024 (ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ)

Στο ΚΥΠΕΛΛΟ Κ08

Η Α ομάδα αντιμετώπισε εκτός έδρας την ισχυρή ΣΚ. ΕΠ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ όπου οι Μαχητές μας πάλεψαν μέχρι τέλους σε ένα πραγματικό ντέρμπι. Το ματς ανοίγει για τους αντιπάλους με τον ΜΥΛΩΝΑ ΘΑΝΟ να προσπαθεί αλλά να ηττάται [1-0] . Έπειτα ο ΖΙΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ σε μια αξιέπαινη προσπάθεια δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο πόντο για την ομάδα μας [2-0] Τέλος τον βαθμό της τιμής τον πήρε ο ΓΚΑΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ο οποίος μείωσε σε [2-1] Η ήττα αυτή βγάζει την ομάδα μας εκτός διεκδίκησης μιας θέσης στο βάθρο αλλά αποκτήσαμε αρκετή εμπειρία για την επόμενη χρονιά οπου οι αθλητές μας θα αγωνιστούν και του χρόνου στην διοργάνωση.

Η Β ομάδα φιλοξενήθηκε απο τον ΑΣΟΠ ΔΙΑΣ Α οπού οι πεντάχρονοι ΛΙΟΤΣΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ , ΛΑΠΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΜΑΛΛΙΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ έβαλαν τα δυνατά τους απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους και ηττήθηκαν [3-0]

Στο ΚΥΠΕΛΛΟ Κ10
Η ομάδα μας με την σειρά της φιλοξένησε τον ΑΣΟΠ ΔΙΑ Β
Το ματς ξεκίνησε με τον ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΛΟΥΚΑ να ανοίγει το σκορ με μια επίθεση εξ αποκαλύψεων [1-0]. Έπειτα ο ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με την ήττα του έφερε το ματς στα ίσα [1-1] . Στη συνέχεια ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ έβαλε τους Μαχητές μας και πάλι σε θέση οδηγού [2-1]. Τέλος αν και σε χειρότερη θέση ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ κατάφερε να βρει λύση για να διαμορφώσει το [3-1]. Η ομάδα θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στον επόμενο γύρο.

Στο ΚΥΠΕΛΛΟ Κ12
Δυστυχώς η ομάδας δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό αθλητών και έχασε άνευ αγώνος . Ως εκ τουτού θα την αποσυρουμε από την συνέχεια της διοργάνωσης Ζητούμε συγνώμη από ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ για την εξέλιξη αυτή .

Στο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ οι Μαχητές μας φιλοξενήθηκαν από τον Σ.Ο, ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Το ματς ξεκίνησε με την γρήγορη ήττα του ΞΕΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗ [1-0]. Έπειτα ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο πόντο με τους αντιπάλους να διπλασιάζουν τα ''τέρματα'' [2-0] . Στη συνέχεια ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ αν σε κερδισμένη θέση πραγματοποίησε μια αβλεψία με αποτέλεσμα να κάνει το ''χατ τρικ'' για τους αντιπάλους. Τέλος τον (μισό) πόντο της τιμής εξασφάλισε ο ΔΑΜΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ μετά από 2 ώρες παρτίδα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στους αντιπάλους μας.
Όμως η ημέρα δεν τελείωσε καθώς το απόγευμα η ομάδα μας θα δώσει αγώνα σιμουλτανε ρεβάνς (από πέρυσι που χάσαμε 13-0) απέναντι στον GM και πολυπρωταθλητή ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΟΤΡΩΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ με την ελπίδα να καταφέρουμε κάτι καλύτερο αυτή την φορά.

Δείτε φωτογραφίες των αγώνων -ΕΔΩ-

14/05/2024

ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΝΙΚΑΙΑ 07-12/05/2024)

Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση για τους Μαχητές μας στην πρώτη επίσημη εκπροσώπηση στα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2024 τα οποία πραγματοποιήθηκαν 7-12/5, στον πολύ άνετο και φιλόξενο χώρο της αίθουσας Μάνος Λοΐζος στην Νίκαια. Οι διοργανωτές διατήρησαν ψηλά τον πήχη της ποιότητας και των παροχών του πρωταθλήματος και κέρδισαν το στοίχημα μιας πολύ καλής διοργάνωσης καθώς δεν έλειψε καμία πολυτέλεια από μικρούς αθλητές αλλά και συνοδούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Μαχητές μας κατέβηκαν με 18 αθλητές αριθμός μικρός σε σχέση με την δύναμη του συλλόγου μας.

Πιο αναλυτικά
Στην κατηγορία Αγόρια κ08
Ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ 1/7 29η θέση αποκτώντας σιγά σιγά τις πρώτες του εμπειρίες.
Οι ΜΥΛΩΝΆΣ ΑΘΑΝΆΣΙΟΣ και ΓΚΆΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ με 3/7 και αυτοί στο ντεμπούτο τους στα νεανικά πρωταθλήματα στάθηκαν πολύ καλά στην κατηγορία τους βάζοντας τα πρώτα θετικά λιθαράκια της καριέρας τους .
Ο ΓΟΥΌΛΤΕΡΣ ΜΆΞΙΜΟΣ με 6/7 τερμάτισε 2ος σε ισοβαθμία με τον 1ο . Μάλιστα θα μπορούσε εύκολα να στεφθεί πρωταθλητής Αττικής και να κάνει το Double (σχολικα-νεανικα) καθώς στην παρτίδα του απέναντι στο πρώτο ήταν εντελώς κερδισμένος με πάνω κομμάτι αλλά θυσίασε εσφαλμένα πύργο με αποτέλεσμα να ηττηθεί.

Στην κατηγορία Αγόρια Κ10
Ρίχτηκαν στην μάχη οι:
ΚΑΤΣΑΜΑΝΗΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ 3/7 38ος
ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΣΤΈΦΑΝΟΣ 3/7. 31ος
ΛΑΖΑΡΊΔΗΣ ΧΑΡΆΛΑΜΠΟΣ 4/7 24ος
ΓΟΥΌΛΤΕΡΣ ΑΧΙΛΛΈΑΣ 4/7 20ος
ΚΟΛΟΚΎΘΑΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ 4/719ος
ΓΚΆΤΣΟΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ 5/7 6ος
Και ΔΟΎΚΑΣ ΝΙΚΌΛΑΟΣ 5,5/7 ο οποίος αν και αήττητος δεν κατάφερε να κάνει το Double παρ όλα αυτα ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου!!!

Στην κατηγορία Κ12
ΔΑΜΑΛΑΣ ΙΩΆΝΝΗΣ 2,5/7 25ος
Και ΚΑΤΣΑΜΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 3,5/7 19ος

Στην κατηγορία Κ16
ΔΗΜΌΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΆΣΙΟΣ 4/7 9ος

Τέλος να αναφέρουμε ότι η ΡΗΤΙΝΙΩΤΗ ΣΟΦΙΑ συνεχίζει να γεμίζει την τροπαιοθήκη της με την φανέλα του Ε.Σ.Π. Οι Μαχητές καθώς στέφθηκε Πρωταθλήτρια Αττικής 2024 στα κορίτσια Κ10.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια αλλά κυρίως στους γονείς αυτών οι οποίοι θυσίασαν τίς διακοπές του Πάσχα για τα παιδιά τους.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει τους Μαχητές μας κάθε άλλο παρά να χαλαρώνουν καθώς επανέρχονται στα ομαδικά κύπελλα Αττικής βάζοντας τα δυνατά τους ώστε να διεκδικήσουν την δεύτερη διασυλλογική κούπα για την ομάδα μας .

Δείτε φωτογραφίες των αγώνων -ΕΔΩ-