31/03/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 31/03/2024 (ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ)

Ήρθε η ώρα των φυτωρίων!!!!
Ξεκίνησαν σήμερα τα Διασυλλογικά Κύπελλα Αττικής με τους μαχητές μας να κατεβάζουν συνολικά 5 ομάδες και 18!! αθλητές.

Στο ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ K08
Η Α ομάδα μας αντιμετώπισε εντός έδρας τον γειτονικό μας Σ.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.
Το σκορ για την ομάδα μας το άνοιξε ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ [1-0] . Έπειτα ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ έγινε Ματ με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να φέρουν το ματς στα ίσα [1-1] και τον ΓΚΑΤΣΟ ΑΝΔΡΕΑ να δίνει τον πόντο της νίκης για την ομάδα μας [2-1].
Η Β ομάδα μας φιλοξένησε τον τον ΣΟ ΠΕΙΡΑΙΚΟΥ .Οι Μαχητές μας ΛΙΟΤΣΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ , ΛΑΠΙΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ οι οποίοι έχουν μέσο όρο ηλικίας 6 ετών!!! δοκίμασαν τις δυνάμεις τους απέναντι στον ΠΕΙΡΑΙΚΟ αλλά δεν τα κατάφεραν [1-1,5] (ποινή για τους αντιπάλους μισό βαθμό λόγω άνευ αγώνος. ) Η ομάδα μας θα μπορούσε να κερδίσει τον αγώνα καθώς ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ αν και σε κερδισμένη θέση με πύργο και αξιωματικό πάνω , επέτρεψε στον αντίπαλο να βγάλει βασίλισσα και αργότερα έχασε την παρτίδα απο αντικανονικές μετά από πολλή ώρα .


Στο ΚΥΠΕΛΛΟ K10
η ομάδα μας φιλοξενήθηκε από τον ιστορικό ΣΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. Το σκορ για τους μαχητές μας το άνοιξε γρήγορα με μια σφοδρή επίθεση ο ΔΟΥΠΗΣ ΕΚΤΟΡΑΣ [0-1] . Έπειτα ο ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΛΟΥΚΑΣ διπλασίασε τα τέρματα για τους μαχητές μας [0-2] . Ακολούθως ο ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ αν και με πολλά λάθη κατάφερε να φέρει τούμπα την χαμένη του θέση και να κάνει το χατ τρικ για τους μαχητές μας [0-3]. Τέλος ο ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ μετά από 2,5 ώρες παρτίδα κατάφερε να κλειδώσει το [0-4].


Στο ΚΥΠΕΛΛΟ Κ12
Η Α ομάδα μας φιλοξενήθηκε από τον ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΟΣ.
Οι αντίπαλοι ήταν πολύ καλύτεροι με τους : ΚΟΡΡΕ ΧΡΗΣΤΟ , ΚΑΣΚΑΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟ και ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΝΙΚΟΛΑ να προσπαθούν , αλλά δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάποιο πόντο για την ομάδα. Τον πόντο της τιμής τον πήρε ο ΔΑΜΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ [3-1].
Η Β ομάδα μας φιλοξένησε τον ΣΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ. Οι αντίπαλοι ήταν σαφώς καλύτεροι σε όλους τους τομείς και σε συνδυασμό με τα δικά μας λάθη οι : ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ , ΞΥΡΑΦΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (MIP καθώς σκέφτηκε πάρα πολύ ) , ΑΒΑΛΙΑΝΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ΣΙΑΡΜΠΑ ΔΑΝΑΗ αν και προσπάθησαν δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάποιο πόντο για την ομάδα μας [0-4] .


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στους αντιπάλους μας.
Να θυμίσουμε ότι η ομάδα μας ακόμα δεν έχει κλείσει ένα χρόνο αγωνιστικής ζωής παρ όλα αυτά υπάρχει η διάθεση και το υλικό να να μπορέσουμε διεκδικήσουμε πολλά κύπελλα στο μέλλον .
Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και να προετοιμαζόμαστε για το Διαδημοτικό σχολικό πρωτάθλημα ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ-ΧΑΙΔΑΡΙ το Σάββατο 6/4 στις 16:30 και την κυριακή 7/4 ο 2ος γύρος των διασυλλογικών όπου θα προσθέσουμε άλλες δυο ομάδες στο ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ καθώς και στο ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 2024.

Δείτε φωτογραφίες των αγώνων -ΕΔΩ-

11/03/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 10/03/2024 (ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ) ΚΑΙ 09/03/2024 (ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ)

Πρώτη Κούπα με άνοδο στην Α τοπική κατηγορία για το Σκακιστικό Χαϊδάρι και τους Μαχητές Χαϊδαρίου!!!!!

Στον τελευταίο γύρο της Β τοπικής κατηγορίας οι Μαχητές μας φιλοξένησαν τον αξιόμαχο Α.Σ. ΠΕΡΑ . Τα προγνωστικά (ΕΛΟ) έδειχναν ότι θα κερδίζαμε διότι οι φιλοξενούμενοι δεν κατέβηκαν σύσσωμοι καθώς είχαν εξασφαλίσει την άνοδο τους στην Α τοπική. Το ματς ξεκίνησε με τον ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ σε ελαφρώς καλύτερη θέση να κάνει ισοπαλία [0,5-0,5] . Έπειτα ο ΤΣΑΛΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με την νίκη του έβαλε την ομάδα μας σε θέση οδηγού [1,5-0,5]. Ακολούθως ο ΚΟΡΡΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ανέβασε τον πήχη του σκορ [2,5-0,5] . Στη συνέχεια ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ (με θυσία πύργου στο μέσον της παρτίδας) , ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (MVP) και ΚΑΥΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ διαμορφώσαν το [5,5-0,5] . Ο ΚΟΥΛΑΞΟΥΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ αν και σε χαμένη θέση κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς (λόγω αβλεψίας σε πίεση χρόνου του αντιπάλου) [6,5-0,5] . Τέλος ο αρχηγός μας ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ αν και σε καλύτερη θέση πραγματοποίησε μια αβλεψία με τους αντιπάλου να μειώνουν σε [6,5-1,5]
Αναλυτικά οι αθλητές που αγωνίστηκαν σε όλο το πρωτάθλημα ήταν οι:
1 TSIROPOULAS, APOSTOLOS
2 KOULAXOUZIDIS, GEORGIOS
3 TSALOUMAS, KONSTANTINOS
4 KORRES, KONSTANTINOS
5 VASILOPOULOS, SPYRIDON
6 DIMOPOULOS, ATHANASIOS
7 KAFKALA, HRISTINA
8 PAPASTAMATAKIS, MICHAIL
9 MASOURAKIS, ANDREAS
10 KORRES, CHRISTOS
11 XENOS, IOANNIS
12 GIANNAKOUROS, ALEXANDROS
13 DAMALAS, IOANNIS
14 VARELIS, MARIOS
15 AVALIANI, ALEKSANDRE
16 KONTZINOS, NIKOLAOS
MVP της ομάδας μας αναδείχθηκε ο Αήττητος δάσκαλος Μαχητής μας με 6,5/8 ο ΚΟΡΡΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ενώ ο ΜΙΡ (most impressive player) ο ΔΑΜΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ο οποίος καλέστηκε να κολυμπήσει στα βαθιά στις πρώτες του επίσημες παρτίδες της καριέρας του , με τους μεγαλύτερους και πολύ πιό έμπειρους αντιπάλους του να ρωτούν μετά από κάθε ματς "who is Damalas?"

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους αθλητές και τις ομάδες για την προσπάθεια .
Με την νίκη αυτή οι Μαχητές μας τερμάτισαν 2η στην γενική κατάταξη και ανεβήκαμε στην Α΄ Τοπική κατηγορία για το 2025!!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 09/03/2024:  

Την προηγούμενη ημέρα πραγματοποιήθηκε το αποκριάτικο μας τουρνουά σκάκι με 41 αθλητές από 6 συλλόγους να δίνουν το παρόν στη μάχη της σκακιέρας αλλά και της ...στολής.
Στο Β γκρουπ Νικήτρια αναδείχθηκε η ΡΗΤΙΝΙΩΤΗ ΣΟΦΙΑ (Ε.Σ.Π. Οι Μαχητές) με το απόλυτο 7/7!!! 2ος ο ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΛΟΥΚΑΣ (Μαχητές Χαϊδαρίου) με 5,5/7 και 3ος ο ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Μαχητές Χαϊδαρίου) με 5 βαθμούς σε ισοβαθμία με τον ΖΩΡΖΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (Μαχητές Χαϊδαρίου).
Στο Α γκρουπ 1ος αναδείχθηκε ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Μαχητές Χαϊδαρίου) με το απόλυτο 7/7 κερδίζοντας 111 ΕΛΟ!!!!! 2ος με 6/7 ο ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Σ.Ο.ΑΘΗΝΩΝ) και 3ος ΔΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Ε.Σ.Π. Οι Μαχητές) με 5/7. 1η γυναίκα αναδείχθηκε η ΖΩΡΖΟΥ ΜΑΡΙΑ.
Οι τρεις καλύτερες στολές ήταν : 1) Wolters Achilleas (τηγανητές πατάτες ΜD) 2) ΜΟΥΣΕΛΙΜΗΣ ΙΚΑΡΟΣ (Αϊνσταιν) και 3) ο ΛΑΠΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Cobra).
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά :
1) το Σκακιστικό Κέντρο Ελλάδος για τα πολύτιμα δωράκια που μας δίνει να κληρώσουμε στα παιδιά.
2) Την οικογένεια ΡΗΤΙΝΙΩΤΗ για τον ανεφοδιασμό των στομαχίων με τις εκπληκτικές πίτσες!!
3) Την ΑΡΜΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ για την διατήρηση της καθαριότητας και τον εφοδιασμό των αθλητών με σνακς
4) Τον αθλητή ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ για την βοήθεια στην προετοιμασία του χώρου
5) τους διαιτητές μας ΠΑΝΑΓΑΚΗ ΜΕΛΕΤΙΟ και ΤΣΑΛΟΥΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ
Τέλος αλλά και πρωτίστως να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς, αθλητές , θεατές , φίλους αλλά και τους πιο αποκρουσμένους αθλητές και μαθητές μας ΣΠΥΡΟ και ΜΑΡΙΑ οι οποίοι ήρθαν από το νησί της Σαντορίνης για να μας τιμήσουν με την συμμετοχή τους.

Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει να προετοιμαζόμαστε για το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα που έρχεται (μετά από διάλειμμα δυο εβδομάδων ) με τα νεανικά κύπελλα αλλά και το μαθητικό πρωτάθλημα Αττικής 2024.

Δείτε φωτογραφίες των αγώνων -ΕΔΩ-

04/03/2024

EKTAKTH ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αλλαγή ώρας Αποκριάτικου Τουρνουά στις 16:30



















Η ώρα έναρξης του αποκριάτικου τουρνουα μας θα αλλάξει για τις 16:30 και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 21:00. Ο σύλλογος θα είναι ανοιχτός απο τις 12:00 αλλά δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα σκάκι.

03/03/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 03/03/2024 (ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ)

Θρίαμβος παρά τα προγνωστικά.

Στο Αττικής φιλίας η Α ομάδα μας φιλοξενήθηκε από τον ισχυρό Ε.Ε.Σ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ χάνοντας 3,5-1. (ποινή μισού βαθμού λόγω απουσίας του ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗ) . Οι ΓΚΑΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΛΟΥΚΑΣ και ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ αν και προσπάθησαν, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάποιο πόντο. Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ κατάφερε να φέρει ισοπαλία και τέλος την νίκη της τιμής την έκανε ο ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

Η Β ομάδα μας εκτός έδρας απέναντι στον Α.Ο.ΒΥΡΩΝΑ όπου παρά τις πολλές ασθένειες και υποχρεώσεις δεν επέτρεψαν στους Μαχητές μας να παρουσιαστούν στον αγώνα με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε την ταπεινωτική ήττα του άνευ αγώνος. Ζητούμε συγνώμη από τους αντιπάλους μας για αυτή την έκβαση του αγώνα.

Ταμείο θα πήγαινε όποιος πόνταρε διπλό στο Πρωτάθλημα της Β Τοπικής κατηγορίας στον αγώνα Σ.Ο.ΥΔΡΑΣ -ΜΑΧΗΤΕΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ καθώς τα προγνωστικά (ΕΛΟ) έδειχναν ότι θα χάναμε 7,5-0,5 αλλά η ΚΑΙΣΣΑ (θεά του σκακιού) ''κοιμήθηκε'' με τους μαχητές μας ώστε να κάνουν την επική ανατροπή. Το ματς ξεκίνησε με τον ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ σε κερδισμένη θέση να ανοίγει το σκορ (από αντικανονικές του αντιπάλου) για τους Μαχητές μας [0-1]. Ακολούθως ο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ με εκπληκτικό παιχνίδι διπλασίασε τα τέρματα μας [0-2]. Έπειτα αν και προσπάθησε η ΚΑΥΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ δεν είδε ένα τακτικό στο μέσον με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μειώσουν σε [1-2]. Ο ΚΟΥΛΑΞΟΥΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ αν και σε εντελώς χαμένη θέση , επωφελήθηκε από την βιασύνη του αντιπάλου στο κρίσιμο σημείο με αποτέλεσμα να δραπετεύσει με τον βαθμό της ισοπαλίας [1,5-2,5]. Μετέπειτα ο ΤΣΑΛΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (MVP του αγώνα) έπειτα από μια απίθανη θυσία κατάφερε να ξεκλειδώσει τις άμυνες του ισχυρού αντιπάλου του και να δώσει και παλι το μαξιλάρι διαφοράς για την ομάδα μας [1,5-3,5] . Στην συνέχεια μετά από 4μιση ώρες αν και με εξαιρετικό παιχνίδι ο ΔΑΜΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , λύγισε αλλά έπεσε μαχόμενος με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να μειώσουν σε [2,5-3,5]. Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ αφού μοίρασε αρκετά εγκεφαλικά στον αρχηγό μας ( διότι αρκετές φορές πάτησε το ρολόι στα 3 δευτερόλεπτα πριν του τελειώσει ο χρόνος ) κατάφερε να βρει λύσεις και με μια όμορφη προαγωγή ίππου στο φινάλε κλείδωσε την νίκη των Μαχητών μας [2,5-4,5]. Τέλος ο ξενυχτισμένος αήττητος Μαχητής μας ΚΟΡΡΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ αν και σε καλύτερη θέση έκανε μια αβλεψία και πήρε την ισοπαλία στο τέλος κλειδώνοντας την θριαμβευτική νίκη μας [3-5].

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στους αντιπάλους μας.
Η επόμενη ημέρα βρίσκει τους Μαχητές μας να τα δίνουν όλα την επόμενη Κυριακή στον τελευταίο γύρο καθώς με την νίκη τους έβαλαν φωτιά στις θέσεις 2-5 που οδηγούν στην άνοδο για την Α ΤΟΠΙΚΗ.

Δείτε φωτογραφίες των αγώνων -ΕΔΩ-