28/01/2024

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 27/01/2024 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 28/01/2024 (ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ)

Γεμάτο Σαββατοκύριακο με πολύ σκάκι για τους Μαχητές μας

Το Σαββάτο 27/1 πραγματοποιήθηκε το Πρωτοχρονιάτικο τουρνουά σκάκι με συνολικά 36 αθλητές από 5 συλλόγους.
Το τουρνουά διεξήχθη σε δυο γκρουπ.
Στο Β γκρουπ, το οποίο ήταν για αρχάριους έως 11 χρονών δόθηκαν αρκετές μάχες με τον ΔΑΜΑΛΑ ΙΩΑΝΝΗ να κατακτά την πρώτη θέση με 6/7, έπειτα ακολούθησε ο ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ με 5/7 σε ισοβαθμία με τον ΠΑΥΛΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟ . Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ https://chess-results.com/tnr884614.aspx?lan=1&art=0&fed=GRE
Στο Α γκρουπ έγινε κυριολεκτική ''σφαγή'' καθώς παίχτηκαν πολλές δυνατές παρτίδες και το βάθρο κρίθηκε στην λεπτομέρεια της λεπτομέρειας. Πρώτος Νικητή στα τουρνουά των Μαχητών μας για το 2024 αναδείχθηκε ο ΚΑΤΣΑΜΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( Ε.Σ.Π.Οι Μαχητές) ο οποίος τερμάτισε με 6/7 κερδίζοντας 135!!! ΕΛΟ. Δεύτερος ο ''ανενεργός'' ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΜΑΧΗΤΕΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ) με 5/7 σε ισοβαθμία με τον τρίτο ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΝΙΚΟΛΑ (Σ.Ο.ΑΘΗΝΩΝ). Πρώτη γυναίκα με εξαιρετική επίδοση 6/7 και +61 ΕΛΟ η ΜΠΕΡΤΣΟΥΚΛΉ ΜΑΡΙΑ (Α.Π.Ο. Θέρμης Ο Θερμαϊκός) η οποία υπόσχεται να προσελκύσει πολλούς αθηναικούς συλλόγους στην επόμενη μεταγραφική περίοδος. αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ https://chess-results.com/tnr884610.aspx?lan=1&art=0&fed=GRE

Παράλληλα με το τουρνουά, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με πολύ κόσμο να μας τιμάει δίνοντας το παρόν σε αυτή την πολύ σημαντική εορτή για τους Μαχητές μας. Ο πρόεδρος εκ μέρους του Δ.Σ. έκανε μια σύντομη ανασκόπηση για το 2023 και έθεσε νέους στόχους για το 2024. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και με αναφορά των χορηγών και φίλων που ενίσχυσαν τον συλλόγο .
Πιο αναλυτικά:
* Σκακιστικό κέντρο Ελλάδος για τα υπέροχα δώρα του
* Ζαχαροπλαστείο Λουξ για την πεντανόστιμη πίτα και γλυκά.
* Την ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ , ΤΣΑΛΟΥΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και ΠΑΝΑΓΑΚΗ ΜΕΛΕΤΙΟ για την βοήθεια της προετοιμασίας του συλλόγου για την εκδήλωση
* τις Οικογένειες :
ΡΗΤΙΝΙΩΤΗ , ΚΑΤΣΑΜΑΝΗ , ΔΟΥΚΑ , ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ , ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ , ΚΑΣΚΑΝΗ , ΓΚΑΤΣΟ , WOLTERS , ΚΟΛΟΚΥΘΑ , ΖΙΚΑΚΗ, ΣΙΑΜΠΡΑ , ΚΑΛΑΝΤΖΗ , ΓΑΒΡΙΗΛ , ΠΑΥΛΑΚΗ , ΒΑΛΔΗ , ΞΕΝΟ , ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ για την πολύ σημαντική οικονομική και υλική στήριξη του συλλόγου μας.
* Τα αδέρφια ΜΗΝΑΔΑΚΗ (οι ΣΕΦ της βραδιάς) που φρόντισαν να επιστρέψουμε +2κιλά στα σπίτια μας.
* Τους Διαιτητές μας ΠΑΝΑΓΑΚΗ ΜΕΛΕΤΙΟ , ΤΣΑΛΟΥΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ,ΒΑΡΕΛΗ ΜΑΡΙΟ και ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ.
Κυρίως αλλά και πρωτίστως ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους γονείς μου μας εμπιστεύονται τους μπόμπιρες τους σε αυτό το πολύ δύσκολο αλλά διασκεδαστικό ταξίδι της εκμάθησης του σκακιού .
Το 1ο φλουρί το κέρδισε ο μικρός μας ΧΡΗΣΤΟΣ
Το 2ο φλουρί η μικρή μας ΣΕΒΗ
και 3ο φλουρί η φίλη μας ΦΑΙΗ

Την επομένη ημέρα 28/1 οι Μαχητές μας καλέστηκαν να συνεχίσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις
στο ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ.

Η Α ομάδας μας φιλοξένησε τον ισχυρό ΑΣΟΠ ΔΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ. Οι φιλοξενούμενοι μας περνούσαν κατά μέσο όρο 17χρόνια σε ηλικία!!! και εμπειρία παρ όλα αυτά οι μικροί 8χρονοι Μαχητές μας ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ντεμπούτο με την ομάδα) , ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΞΥΡΑΦΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (πρώτη επίσημη παρτίδα) , ΑΒΑΛΙΑΝΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (πρώτη επίσημη παρτίδα) έβαλαν να δυνατά τους απέναντι στα μεγαθήρια καθώς γνωρίζουν ότι ο δρόμος της επιτυχίας δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και οτι πρεπει να δώσουν δύσκολα τεστ με σκοπο την απόκτηση εμπειριών ωστε να είναι πανέτοιμοι για τα ανοιξιάτικα πρωταθλήματα Αττικής [0-6].

Η Β ομάδα μας αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Σ.Ο.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. Και εδώ τα προγνωστικά ήταν κατά μας καθώς οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη ομάδα παρ όλα αυτά παλέψαμε για το καλύτερο .
Το σκόρ άνοιξέ για τους αντιπάλους απο τα αποδυτήρια καθώς ξυμερώματα είχαμε άρρωστο έναν από τα δυνατά χαρτιά της ομάδας μας τον ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ με αποτέτεσμα όχι μόνο να χαθεί η παρτίδα άλλα και να δεχθεί ποινή μισού βαθμού η ομάδα μας [1-0]. Έπειτα μετά την ήττα του ΙΩΑΝΝΗ ΓΑΒΡΙΉΛ και ΚΑΣΚΑΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ οι αντίπαλοι έκαναν το χα τρικ [3-0]. Στη συνέχεια ο ΚΟΝΤΖΙΝΟΣ ΝΙΚΌΛΑΣ (στην πρώτη επίσημη παρτίδα του ) με την νίκη του μείωσε σε [3-0,5] (-0,5 λόγω ποινής) . Επόμενος που γνώρισε την ήττα ήταν ο ΖΙΚΆΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ [4-0,5] και τέλος ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΙΚΑΚΗΣ (μπαμπάς) μείωσε σε [4-1,5] για τους Μαχητές μας.
Στο Πρωτάθλημα της Β τοπικής η ομάδα μας φιλοξενήθηκε από τον ιστορικό Α.Σ.ΑΙΓΥΠΤΥΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Σε έναν όμορφο και ζεστό χώρο μεν αλλά με πολύ παλιές και αντιαισθητικές σκακιέρες δε καθώς τα κομμάτια ήταν φθαρμένα και διαφορετικά μεταξύ τους. Τα προγνωστικά (ΕΛΟ) έδειχναν ότι ότι θα επικρατούσαμε με σκορ περίπου 2-6. Το ματς ξεκίνησε με τον ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ να παίζει επιθετικά και να ανοίγει το σκορ στο 60' [0-1]. Έπειτα ο ΚΟΡΡΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και αυτός με την σειρά του επιτέθηκε από την αρχή με αποτέλεσμα να διπλασιάζει τα τέρματα στο 93ο λεπτό [0-2]. Ο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ μετά από μια όμορφη αντεπίθεση στο κέντρο και στον βασιλιά στου αντιπάλου κατάφερε να κάνει το χα τρικ για τους Μαχητές μας [0-3]. Πολύ μαχητική παρτίδα , αν και σε ισόπαλη θέση , η μάχη του ΔΑΜΑΛΑ ΙΩΑΝΝΗ για την ισοπαλία ( και όχι για νίκη) τον οδήγησε σε ήττα. [1-3]. Στη συνέχεια αν και δύσκολα ο ΤΣΑΛΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ βρήκε τρόπο να ''ξεκλειδώσει'' τον αντίπαλο και να διαμορφώσει το [1-4]. Σειρά είχε ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ όπου μετά από ένα στρατηγικό παιχνίδι , βρήκε έναν συνδυασμό που έριξε τις άμυνες του αντιπάλου και άνοιξε την ψαλίδα στο [1-5]. Ο ΜΑΣΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ βγήκε σε κακή θέση αλλά μετά από πολύ πίεση και μια αβλεψία της αντιπάλου , έφερε τούμπα το ματς και ''δραπέτευσε'' με την νίκη [1-6]. Τελευταίος ο συνήθης ύποπτος ΚΟΥΛΑΞΟΥΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ μετά από χειρότερη θέση στο άνοιγμα κατάφερε να βγει ελαφρά καλύτερος στο φινάλε άλλα η πίεση χρόνου τον οδήγησε σε ισοπαλία με το σκορ να κλειδώνει στο [1,5-6,5].

Επόμενο ματς εντός έδρας απέναντι στο δεύτερο φαβορί του ομίλου , τον ισχυρό, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΥΦΛΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στους αντιπάλους μας.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει τους μικρούς μαχητές να συνεχίζουν με προπονήσεις και αγώνες να βελτιώνονται και να χτίζουν σιγά σιγά γερά θεμέλια για την συνέχεια της καριέρας τους .

Δείτε φωτογραφίες της Εκδήλωσης και των Αγώνων -ΕΔΩ-

21/01/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 21/01/2024 (ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ)

Βαρύ αλλά δίκαιο αποτέλεσμα.

Βαριά ήττα εντός έδρας απέναντι στο φαβορί του ομίλου ΣΑ ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ (η οποία προέρχεται απο πτώση απο την Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ). Τα προγνωστικά (ΕΛΟ) σε συνδυασμό με το κακό παιχνίδι από εμάς είχαν σαν αποτέλεσμα την ευρεία νίκη των αντιπάλων.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΘΑΝΑΣΗ , ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ και ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ γρήγορα γρήγορα να ανοίγουν το σκορ και να κάνουν το ''χατ τρικ'' για τους φιλοξενούμενους [0-3]. Στη συνέχεια ο ΔΑΜΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στο (ντεμπούτο με την φανέλα μας) προσπάθησε πάρα πολύ και εντυπωσίασε με το πολύ καλό του παιχνίδι, έβγαλε κερδισμένη θέση αλλά η απειρία του τον οδήγησε σε μικρολαθη και την ήττα [0-4]. Σειρά είχε ο ΚΟΡΡΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ όπου σε χειρότερη θέση δέχτηκε ισοπαλία από τον αντίπαλο [0,5-4,5]. Στην συνέχεια ΤΣΑΛΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ αν και σε πολύ καλές θέσεις , πραγματοποίησαν ανακρίβειες με αποτέλεσμα το σκορ να διαμορφωθεί σε [0,5-6,5]. Τέλος ο ΚΟΥΛΑΞΟΥΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με ένα βαρύ λάθος στο άνοιγμα και με πολύ άσχημο παιχνίδι, αν και κατάφερε να ισορροπήσει οριακά το ματς, πραγματοποίησε και άλλη αβλεψία όπου οδηγήθηκε και αυτός σε ήττα μετά από 4μιση ώρες και το σκορ να κλειδώνει στο [0,5-7,5].

Στο  ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ η ομάδα μας φιλοξενήθηκε από τον Α.Ο.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, με τον ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΓΙΩΡΓΟ να ανοίγει το σκορ από το ''σπίτι'' καθώς δεν ήρθε ο αντίπαλος [0-1] (ποινή μισού βαθμού για τους αντιπάλους λόγω άνευ αγώνος). Στη συνέχεια ο 6χρονος ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ μπήκε από νωρίς στα βαθιά για την απόκτηση εμπειρίας η οποία θα βοηθήσει στην συνέχεια να γίνει ένας ισχυρός αθλητής [0,5-1]. Έπειτα ο ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (μπαμπας) έδωσε και αυτός την δική του μάχη άλλα στριμώχτηκε πολύ από τον αντίπαλο και έδωσε προβάδισμα για τους γηπεδούχους [1,5-1]. Νίκη και ανατροπή πραγματοποίησε ο ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στο ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ με την ομάδα [1,5-2]. Ακολούθησε ο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ο οποίος αν και πάλεψε, δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα [2,5-2]. Τέλος ο ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ πάλεψε με νύχια και με δόντια να καταφέρει κερδίσει και να δώσει την νίκη στην ομάδα αλλά η απειρία του είναι εμφανής ακόμα με το σκορ να διαμορφώνεται στο [3,5-2].
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και καλή επιτυχία στους αντιπάλους μας.

Η επόμενη ημέρα θα μας βρει να στεκόμαστε (μετά από αυτή την βαριά ήττα) ξανά στα ποδιά μας, να προπονηθούμε ώστε να είμαστε έτοιμοι για το ερχόμενο ματς έκτος έδρας απέναντι στον ιστορικό ΑΣ ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δείτε φωτογραφίες των αγώνων -ΕΔΩ-

17/01/2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2024

Σας προσκαλούμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας.

Μην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή στο Τουρνουά που θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα στις 15:00, κάνοντας κλικ - ΕΔΩ -



14/01/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 14/01/2024 (ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)

Κουτσό μεν, δεξί δε.

Δύσκολο πρωινό αλλά παρ όλα αυτά με το δεξί είχαν οι Μαχητές μας εκτός έδρας απέναντι στον πανέμορφο χώρο του ΑΣ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΝΕΟΥ ΒΟΥΤΖΑ ΡΑΦΗΝΑΣ . Εκ πρώτης όψεως (μικρή ηλικία παιδιών) αλλά και τα προγνωστικά (ΕΛΟ) έδειχναν ότι θα επικρατούσαμε εύκολα με σκορ περίπου 6-2 παρ'όλα αυτά οι αντίπαλοι , μας θύμισαν έντονα ότι όλα κρίνονται στην σκακιέρα και όχι στους αριθμούς.

Με το καλημέρα την τιμή της πρώτης επίσημης νίκης των Μαχητών μας στο πρωτάθλημα την είχε ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ο οποίος γρήγορα άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας [0-1]. Έπειτα ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΟΣ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ κέρδισε διαφορά στο φινάλε και διπλασίασε τα 'τέρματα' στην πρώτη του επίσημη παρτίδα σκάκι [0-2]. Στη συνέχεια παρόλο που πάλεψε αρκετά, οι παθητικές επιλογές του ΞΈΝΟΥ ΙΩΆΝΝΗ έδωσαν χώρο και χρόνο στον αντίπαλο για να φάει κομμάτι και να μειώσει το σκορ σε [1-2 ]. Ο δάσκαλός μας ΚΟΡΡΈΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ εύκολα από την αρχή είχε υπεροχή, την οποία μετουσίωσε σε έναν σημαντικό πόντο για την ομάδα μας [1-3 ].

Αν και σε κερδισμένη θέση μετά απο μέτριο παιχνίδι, ο ΚΟΡΡΕΣ ΧΡΉΣΤΟΣ, έπαιξε αρκετά ''χαλαρά'' με αποτέλεσμα ο αντίπαλος του να δημιουργεί ένα θεαματικό ΜΑΤ αλλά δεν το κατάλαβε, πρότεινε ισοπαλία και έτσι γλιτώσαμε ξαφνική ήττα [1,5-3,5] . Σειρά είχε ο ΒΑΡΕΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, ο οποίος παρόλο που δεν κάνει προπονήσεις, στάθηκε πολύ καλά στην παρτίδα , έβγαλε κερδισμένη θέση, όμως η απειρία τον οδήγησε σε μικρολαθη με αποτέλεσμα να ηττηθεί στο ντεμπούτο του στις επίσημες παρτίδες [2,5-3,5 ]. Ο αγώνας συνεχίστηκε, όπου μετά από 4 ώρες, ο ΚΟΥΛΑΞΟΥΖΙΔΗΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ αν και σε χαμένη θέση την οποία κατάφερε να ισοφαρίσει στο φινάλε και σε συνδυασμό με την ''παρενόχληση'' της πανέμορφης 5χρονης κόρης του αντιπάλου η οποία δεν άντεξε τόση ώρα να περιμένει τον μπαμπά της ☺️, είχαν σαν αποτέλεσμα ο αντίπαλος να υποπέσει σε αβλεψία και να δώσει την νίκη στον αρχηγό μας καθώς και την νίκη της ομάδας μας [2,5-4,5] . Τέλος ο μαχητικός ΤΣΑΛΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ μετά από αποχή πάνω από 5 έτη, έβγαλε κερδισμένη θέση, αλλά στην πίεση χρόνου (λόγω σφάλματος του ρολογιού) υπέπεσε σε λάθος στο φινάλε με αποτέλεσμα να χάνει την παρτίδα και το σκορ να κλειδώνει στο [3,5-4,5] δίνοντας την πρώτη παρθενική νίκη στην ομάδα στο Πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στους αντιπάλους μας.

Το αποτέλεσμα αυτό κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και μας έδωσε ένα καλό μάθημα ώστε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στη συνέχεια. 

Η επόμενη ημέρα θα μας βρει αναλύοντας τις παρτίδες, διορθώνοντας τα λάθη μας ώστε να είμαστε έτοιμοι στον επόμενο εντός έδρας αγώνα απέναντι στο φαβορί ανόδου ΣΑ ΕΝΩΣΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ.

Δειτε φωτογραφίες του αγώνα -ΕΔΩ-