22/10/2023

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 22/10/2023 (ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)

 ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ !

Ξεκίνησαν οι Μαχητές μας στην Παρθενική τους επίσημη εμφάνιση με τα τα χρώματα των Μαχητών Χαϊδαρίου στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ08.

Η Α ομάδα μας φιλοξένησε τον ΣΟ "ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ" όπου το ματς ξεκίνησε με τον ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ να προσπαθεί άλλα να μην καταφέρνει να αποσπάσει κάποιο βαθμό από τον ισχυρό αντίπαλο του [0-1] . Έπειτα ο ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ κατάφερε να φάει ένα κομμάτι το οποίο το μετουσίωσε σε νίκη φέρνοντας το ματς στα ίσα [1-1]. Τέλος μετά από μια μεγάλη και αμφίρροπη παρτίδα ο ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ κατάφερε και οδήγησε τον αντίπαλο βασιλιά στην πλευρά του με αποτέλεσμα να τον κάνει Ματ και να κάνει την ανατροπή. [2-1].

Η Β ομάδα μας φιλοξενήθηκε από την ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Α . Αν και ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς με τον ΚΑΣΚΑΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟ να κερδίζει άνευ αγώνως [0-1]. Στη συνέχεια οι δύο αντικανονικές του ΖΙΚΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ  κόστισαν ακριβά με το σκορ να διαμορφώνεται στο [0,5-1] (ποινή -0,5 βαθμούς για την αντίπαλη ομάδα). Τέλος αν και πάλεψε αρκετά δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο βαθμό ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ με το σκορ να κλειδώνει στο [1,5-1].

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ σε όλους τους μικρούς αθλητές για την προσπάθεια τους και καλή συνέχεια στους αντιπάλους. Η επόμενη ημέρα θα μας βρει διορθώνοντας τα λάθη μας και προετοιμάζοντας τον επόμενο μας αγώνα 

Την επόμενη Κυριακή έχουμε το ''BREAK'' της 28ης Οκτωβρίου. Επόμενος αγώνας  5/11 όπου η ομάδα μας θα εκπροσωπηθεί με περισσότερες ομάδες.