16/06/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ : Καλοκαιρινό Τουρνουά Μαχητές Χαϊδαρίου με Διεθνή Αξιολόγηση (15/06/2024)

Ολοκληρώθηκε χθες 15/6/2024 το καλοκαιρινό τουρνουά των Μαχητών Χαϊδαρίου , διοργάνωση που έκλεισε την αγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου μας για την σχολική χρονιά 2023-2024. Το τουρνουά διεξήχθη σε δυο γκρουπ , αρχαρίων και προχωρημένων . Συνολικά αγωνίστηκαν 30 μικροί και μεγάλοι αθλητές από έξι διαφορετικούς συλλόγους. Ο σύλλογος μας φρόντισε να παρέχει φαγητό αναψυκτικά και φυσικά παγωτά σε όλους τους αθλητές ώστε να μπορέσουν να χωνέψουν τα κομμάτια που έφαγαν κατα την διάρκεια των αγώνων .

Στο αγωνιστικό κομμάτι
 
Στο Β γκουπ πρωταθλητής αναδείχτηκε ο ΓΚΑΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ με 6/6 , δεύτερος ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 5/6 και 3ος ΑΔΑΜΑΚΗΣ ΑΡΗΣ 4/6 . Πρωταθλήτρια στις γυναίκες η ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ με δεύτερη την ΜΠΙΣΔΑ ΙΩΑΝΝΑ και τρίτη την ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ.

Στο Α γκρουπ Πρωταθλητής αναδείχθηκε o ΝΙΚΟΛΕΡΗΣ ΑΡΗΣ με το απόλυτο 7/7 , 2ος ο ΔΟΥΠΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ με 5,5/7 και 3ος ο WOLTERS MAXIMOS με 5/7. Πρώτο κορίτσι αναδείχθηκε η ΜΑΡΙΝΟΥ ΕΛΠΙΔΑ και δεύτερη η ΠΑΤΑΤΑΝΕ ΕΛΠΙΔΑ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια!!!!!!

Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν οι απονομές του online Πασχαλινού τουρνουά όπου τερμάτισε 1ος ο ΚΑΤΣΑΜΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ , 2ος ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3ος ο ΔΑΜΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και πρώτη γυναίκα η ΦΑΣΟΥΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ.

Ακολούθως ο σύλλογος μας βράβευσε και τους καλύτερους αθλητές της χρονιάς
Τμήμα Τρίτης 18:00-20:00 ΚΟΡΡΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Τμήμα Τετάρτης 18:00-20:00 ΑΒΑΛΙΑΝΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Τμήμα Σαββάτου 10:00-12:00 ΔΟΥΠΗΣ ΕΚΤΟΡΑΣ
Τμήμα Σαββάτου 12:00-14:00 ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Τμήμα Σαββάτου 14:00-16:00 ΔΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
Καλύτερος ΠΙΝΓΚ- ΠΟΝΓΚ αθλητής ο ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ( Ο ΚΑΤΣΑΜΑΝΗΣ ΝΑΣΟΣ αν και καλύτερος όλων του συλλόγου μας , ήταν εκτός συναγωνισμού διότι είναι μπαμπάς  )
 
Η απονομή συνεχίστηκε με τους τυχερούς της ημέρας ΜΥΛΩΝΑ ΘΑΝΟ , ΠΑΥΛΑΚΗ ΟΡΕΣΤΗ , ΓΟΥΟΛΤΕΡΣ ΑΧΙΛΛΕΑ , ΝΙΚΟΛΕΡΗ ΑΡΗ ,ΔΟΥΠΗ ΦΙΛΙΠΠΟ ,ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟ , ΓΚΑΤΣΟ ΑΝΔΡΕΑ , ΔΑΜΑΛΑ ΙΩΑΝΝΗ ,ΔΟΥΠΗ ΕΚΤΟΡΑ , ΠΑΥΛΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟ να κερδίζουν πολλά δωράκια μέσω κλήρωσης .

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Χορηγούς μας Σκακιστικό κέντρο Ελλάδος για τα υπέροχα δωράκια ,την Pizza Fan Greece για την προσφορά έκπτωσης στις αγαπημένες μας πίτσες, οι οποίες γέμισαν το ρεζερβουάρ των αθλητών , τον ΒΑΡΕΛΗ ΜΑΡΙΟ για την τεχνική υποστήριξη , τον μπαμπά ΚΑΛΑΝΤΖΗ για την υπέροχη κατασκευή του βάθρου μας , τον ΤΣΑΛΟΥΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ για την γενική οργάνωση και τέλος την ψυχή όχι μόνο του τουρνουά αλλά και ολόκληρου του συλλόγου μας τον ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ο οποίος είναι "ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ" του Συλλόγου μας.

Τέλος, ο Πρόεδρος πραγματοποίησε μια ξεχωριστή βράβευση , έναν μοναδικό αθλητή ο οποίος ήρθε δειλά δειλά τον φθινόπωρο στο σύλλογο μας κάνοντάς τα πρώτα σκακιστικά του μαθήματα, χωρίς να έχει φίλους, γνωστούς, χωρίς να γνωρίζει καθόλου την Ελληνική γλώσσα, και με μόνο σύμμαχο του την ηρωίδα μητέρα του και την αγάπη του για το σκάκι, δούλεψε, πάλεψε πολύ σκληρά και κέρδισε την πρώτη θέση στην καρδιά μας . Δυστυχώς όμως οι συνθήκες, μας αναγκάζουν να τον αποχωριστούμε καθώς σύντομα θα μετακομίσει για την Γερμανία (όχι για να δει το Euro) για μια καλύτερη ζωή διαβίωσης. Του ευχόμαστε όλα τα καλά στην νέα αυτή εμπειρία της ζωής του και την επόμενη φορά που θα τον δούμε , να κουβαλάει τον τίτλο του GM 
Το μήνυμα μας σε όλους τους αθλητές που μας αποχωρίζονται είναι ....... ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΧΗΤΗΣ-----ΠΑΝΤΑ ΜΑΧΗΤΗΣ !!!!!

Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει στο πλευρό των αθλητών μας που θα αγωνιστούν στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα 2024.

Ο σύλλογος μας θα λειτουργήσει κανονικά μέχρι το τέλος του Ιουνίου και από τον Ιούλιο θα είμαστε ανοιχτά Δευτέρες , Τρίτες και Τετάρτες από 18:00-21:00 για πολύ σκάκι αλλά και να για γνωρίσουμε νέους φίλους Χαϊδαριώτες που επιθυμούν να γνωρίσουν καινούριους φίλους αλλά και το κορυφαίο πνευματικό άθλημα του πλανήτη.

Δείτε φωτογραφίες των αγώνων -ΕΔΩ-